El rodatge de 'RETURN TO SILENT HILL' comença aviat

 

Christophe Gans dirigeix aquesta adaptació del videojoc Silent Hill 2.


A finals del 2022 es va anunciar la intenció de Konami de fer una nova pel·lícula de Silent Hill, que es titularia 'Return to Silent Hill' i que estaria dirigida per Christophe Gans, el mateix director que va dirigir la primera adaptació del videojoc en el 2006. Aquesta producció adaptaria el Silent Hill 2. La novetat avui és que el rodatge començarà en els pròxims dies.


Aquest anunci l'ha fet la revista Deadline. Explica que Ashland Hill Media Finance coprodueix la pel·lícula al costat de Konami, i que els productors Victor Hadida i Molly Hassell l'executaran. També participar l'accionista Jesse V. Johnson, productor de Chief Of Station (actualment en postproducció), protagonitzada per Alec Baldwin i Olga Kurylenko.


'Return to Silent Hill' serà presentada com a projecte a l'EFM, una de les fires de cinema més importants del món que se celebrarà a Berlín entre el 16 i 22 de febrer. L'empresa The Veterans s'encarregarà de les vendes internacionals de la pel·lícula.


En tot cas, el més rellevant és que a finals del 2023 podria estrenar-se als cinemes 'Return to Silent Hill'. Veurem quina ens té preparada Christophe Gans, però per ara només podem gaudir d'aquest breu tràiler de presentació:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris