Exposició 'Els tebeos de Disney' al Museu del Còmic de Sant Cugat

 

Fins el 28 de maig es pot visitar aquesta exposició on Mickey Mouse, Minnie, Donald, Pluto i Goofy en són els protagonistes.


Aquest 2023 se celebren 100 anys del naixement de Walt Disney Studios, creat pels empresaris Roy i Walt Disney. En aquests cent anys s'ha convertit en un gegant de l'entreteniment mundial oferint contingut a la televisió pública i de pagament, al cinema, la ràdio, portals d'internet, parcs temàtics i fins i tot videojocs. També en el còmic, i és precisament per la importància que ha tingut Disney en el món de la vinyeta que el Museu del Còmic de Sant Cugat dedica una exposició a l'efemèride.


Disney va crear personatges icònics del còmic i animació infantil com Mickey Mouse, la Minnie, l'ànec Donald, Pluto i Goofy, tots ells protagonistes el 1930 de la primera tira còmica que llençava al mercat la companyia. El 1934 arribaria a l'estat espanyol.


“Els tebeos de Disney” és el nom de l'exposició, i en ella es fa un recorregut per les publicacions de l'estudi al llarg de les dècades i fins a l'actualitat. Estarà disponible fins el 28 de maig de 2023.


Pàgina web

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris