La directora de 'COCAINE BEAR' parla sobre "Cocaine Shark"

Carregament de 3,5 quilos de cocaïna trobats al Pacífic
 

La troballa al pacífic de 3,5 quilos de cocaïna ha generat una broma a les xarxes socials: Seqüela de 'Cocaine Bear' protagonitzada per un tauró? Elizabeth Banks n'ha parlat.


El terme “Cocaine shark” es va convertir en tendència a Twitter fa un parell de dies arran d'una notícia publicada a un mitjà de comunicació de Nova Zelanda, on s'informava que la policia del país havia trobat 3,5 tones de cocaïna flotant a l'oceà. Els usuaris de la xarxa ràpidament van interpretar la notícia amb humor i van relacionar-la amb la pel·lícula 'Cocaine Bear', que s'estrenarà als cinemes espanyols el 5 d'abril sota el nom “Oso Vicioso”, i on s'explica com un ós troba un carregament de 30 quilos de cocaïna amb el que queda drogat i posteriorment causa el caos. Podria també drogar-se un tauró? 'Cocaine Shark' seria una hipotètica continuació de 'Cocaine Bear'.


Un tauró drogat amb 3,5 quilos de cocaïna causant el caos a les platges sona a pel·lícula de terror per gaudir amb amics i cervesa. Pot ser una història digna de sèrie B, però 'Cocaine Bear' no ho és. És una producció d'Universal Pictures basada en una història real, i que ha estat dirigida per Elizabeth Banks (El Fill). Ha estat precisament la cineasta qui ha comentat aquest rebombori creat a les xarxes socials sobre una hipotètica seqüela de 'Cocaine Bear' titulada “Cocaine Shark”, a través d'una entrevista a la revista People. La seva resposta al rebombori ha estat “He sabut això. Si hi ha una gran història, llavors clar que si. 'Tauró' amb cocaïna, no veig com podria sortir malament”.


El xivarri d'aquesta broma a les xarxes no va quedar aquí, i fins i tot la cadena nord-americana de cinemes AMC va realitzar una enquesta on es demanava als fans que escollissin entre 'Cocaine Bear' i 'Cocaine Shark'. El resultat va ser de 76% de vots per la primera, i 24% per la segona.


Per ara tot sembla una broma basada en fets reals, però el que queda clar de tot plegat és que la gent espera amb ganes l'estrena de 'Cocaine Bear' als cinemes, i que les pel·lícules de taurons encara funcionen molt bé entre els espectadors.



Cocaine Bear s'estrena als cinemes el 5 d'abril de 2023 amb el títol al castellà “Oso Vicioso”. El film s'inspira en un fet real de 1985 a Geòrgia, quan l'accident d'avió d'un narcotraficant li va suposar perdre la cocaïna que duia a bord. No va desaparèixer, un ós negre se la va menjar.


Aquesta pel·lícula és una comèdia de terror protagonitzada per un grup estrany de policies, delinqüents, turistes i adolescents que conflueixen en un bosc i es topen amb l'ós drogat, que es mostra entre hostil i... content! El problema és que la seva diversió és matar.


'Cocaine Bear' és el darrer treball de l'actor Ray Liotta abans de morir. L'acompanyen Keri Russell, O'Shea Jackson, Christian Convery-Jenning, Alden Ehrenreich (Solo), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince, Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Joc de Trons), Hannah Hoekstra (Els Àngels de Charlie de 2019) i Aaron Holliday.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris