La nova 'ELS NENS DE LES PANOTXES' (2023) es desvia del relat original de Stephen King

nens panotxes
 

El tràiler oficial presenta una nena com a líder del culte juvenil.


Faries bé d'oblidar la pel·lícula Els Nens de les Panotxes (1984) protagonitzada per Linda Hamilton, perquè el remake que s'estrenarà aquest any no tindrà res a veure. Igualment, aquesta nova versió cinematogràfica parteix del mateix relat curt que va escriure Stephen King el 1977.


"Posseïda per un esperit en un camp de blat de moro, una nena de dotze anys de Nebraska recluta els altres nens de la seva petita ciutat per fer un sagnant furor i matar tots els adults i qualsevol altra persona que s'hi oposi. L'única esperança de supervivència de la ciutat és un estudiant de secundària brillant que no acceptarà el pla.”


El que més sobta d'aquesta sinopsi és que el temut Isaac no té protagonisme en aquest remake ni tampoc el seu súbdit psicòpata Malachai, en benefici d'una noia de la mateixa edat que liderarà el culte juvenil. Ella és Eden (Kate Moyer). I l'estudiant de secundària que li plantarà cara és Boleyn (Elena Kampouris).


Kurt Wimmer (Equilibrium) és l'arquitecte d'aquesta revisió d'Els Nens de les Panotxes (2023), havent escrit i dirigit la pel·lícula. Una pel·lícula que va rodar en temps de pandèmia, i per l'expansió mundial del virus es va veure obligat a aturar la producció. Sort n'ha tingut que RLJE Entertainment i Shudder han confiat en el projecte i el seu suport ha servit per a finalitzar-lo.


D'aquesta manera, Els Nens de les Panotxes arribarà als cinemes dels Estats Units el 3 de març i en digital ho farà el dia 21 del mateix mes.



La saga de pel·lícules d'Els Nens de les Panotxes es compon de nou entregues i una altre adaptació cinematogràfica del relat original de Stephen King que va ser destinada a la televisió. La nova pel·lícula de Kurt Wimmer serà la que sumi onze en total.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris