La nova 'L'EXORCISTA' incorpora Lidya Jewett al repartiment

Lidya Jewett a Nightbooks
 

Serà la primera d'una futura trilogia que dirigirà David Gordon Green.


La nova pel·lícula de la franquícia L'exorcista que prepara David Gordon Green segueix el seu curs i avui a través de Deadline hem conegut un nou membre del repartiment. Es tracta de la jove Lidya Jewett, que a Netflix se la pot veure treballar a Nightbooks (“Contes al caure la nit”) produïda per Sam Raimi.


El rodatge de la pel·lícula va començar el desembre de 2022 i va haver d'interrompre's per un accident que va patir un dels actors, i el qual havia reprendre's ara a principis de febrer. L'equip de producció va qualificar aquest accident de “precoç i no insignificant”, sense donar més detalls.


És una producció d'Universal, Blumhouse i Morgan Creek, i es concep com una seqüela del film original de 1973, quan aquest any es compleixen 50 anys de l'estrena. Encara sense títol, aquest nou projecte preveu obrir pas a una futura trilogia, que és exactament el mateix que va fer Blumhouse amb la darrera trilogia de la saga Halloween, també dirigida per David Gordon Green.


L'estrena al cinemes es preveu pel 13 d'octubre de 2023, i inclourà l'actor Leslie Odom Jr., al costar d'Ellen Burstyn, qui va interpretar a la mare de la “nena de l'exorcista” a la pel·lícula de William Friedkin. Precisament la nena, Regan al film i interpretat per l'actriu Linda Blair, no ha confirmat encara la seva presència a l'obra.


L'argument de la nova L'exorcista és un secret, però s'ha informat que l'actor Odom Jr. interpretarà el pare d'un nen posseït, i que buscant ajuda desesperada acaba trobant el personatge de la senyora Burstyn.


Els guionistes de Halloween Kills Scott Teems i Danny McBride, a més de Green, són els ideòlegs de la història de la nova l'Exorcista, que ha estat escrita per Peter Sattler (Broken Diamonds) i Green.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris