'L'ESTRANGULADOR DE BOSTON' (2023) Tràiler: Keira Knightley al thriller 'true crime' de Disney+


Basada en el cas real de l'assassí en sèrie Albert DeSalvo.


20th Century Fox produeix el thriller 'Boston Strangler', basada en l'assassí en sèrie real que va aterrir els carrers de Boston els anys seixanta. L'aclamat cineasta Ridley Scott produeix la pel·lícula, i disposa de Keira Knightley (Pirates del Carib) i Carrie Coon (Fargo) com a protagonistes.


El tràiler oficial ja està disponible per l'imminent estrena del fil a la plataforma Hulu el 17 de març. A l'estat espanyol arribarà a Disney+.



El director i guionista de 'Boston Strangler' és Matt Ruskin. Aquest és l'argument basat en els fets reals:


La pel·lícula segueix a Loretta McLaughlin (Knightley), una periodista del diari Record-American, que es converteix en la primera periodista que connecta els assassinats de l'estrangulador de Boston. A mesura que el misteriós assassí genera més víctimes, Loretta intenta continuar la seva investigació al costat del seu company i confident Jean Cole (Carrie Coon), però el duet es veu obstaculitzat pel sexisme desenfrenat de l'època. No obstant això, McLaughlin i Cole persegueixen la història amb valentia amb un gran risc personal, posant en perill les seves pròpies vides en la seva recerca per descobrir la veritat.


El repartiment el completa David Dastmalchian (L'esquadró suïcida, Dune), Chris Cooper i Alessandro Nivola.



El cas real de l'estrangulador de Boston acumula fins a 13 assassinats comesos a principis dels anys seixanta. S'atribueixen a Albert DeSalvo (3 de setembre de 1931 - 25 de novembre de 1973) segons la seva confessió i de proves que vinculaven el seu ADN amb els crims.


Les víctimes van ser dones solteres entre 19 i 85 anys, que van patir primer una agressió sexual i posteriorment van ser estrangulades amb una peça de la seva roba. La víctima de major edat va morir per un infart en el moment de l'atac. Altres també van ser apunyalades i colpejades.


Un cop capturat per la policia, DeSalvo va ser condemnat a cadena perpètua el 1967. Després d'una fuga de la presó, es va entregar i les autoritats el van enviar a la presó de màxima seguretat de Walpole. Allà, el 25 de novembre de 1973, va ser trobat mort apunyalat l'infermeria.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris