Nou tràiler de 'LEVIZIA' (2023) d'Olaf Ittenbach


El tràiler obre la porta a una nova campanya de Crowdfunding per ajudar a finançar l'última escena de la pel·lícula.


La nova pel·lícula del mestre de l'ultragore alemany Olaf Ittenbach es titula Levizia, i avui es troba ajustant els darrers detalls abans de ser estrenada als cinemes. Es diu que està completa en un 90%, i per a finalitzar-la el director ha impulsat una segona i última campanya a Indiegogo on els mecenes poden obtenir nous beneficis. La campanya estarà oberta fins al 19 de febrer de 2023 i es pretén recaptar 30.000€.


Aquest 30.000€ serviran per a rodar l'última escena de la pel·lícula. Hem de recordar que Ittenbach és un mestre dels efectes especials i, per tant, com més diners recapti més espectacular (i gore) serà aquesta darrera escena de la pel·lícula.


https://www.indiegogo.com/projects/levizia-movie-help-to-make-the-final-battle-epic#/


La campanya també ha servit per a publicar un segon tràiler de Levizia en el qual veiem una batalla èpica en plena guerra mundial, que implica éssers de l'inframon, meteorits que arrasen ciutats, vaques que exploten, litres i litres de sang, i fins i tot una història d'amor. A més, i això és nou, es percep un to narratiu de caràcter còmic que ens remet a Premutos: L'àngel caigut (1997), la que per a molts és la millor pel·lícula del director alemany.



SINOPSI: Johannes queda greument ferit durant una batalla en la 1a Guerra Mundial i es desperta setmanes després sota la cura d'una dona atractiva. Es diu Levizia, de la qual s'acaba enamorant. Però aviat s'adonen que alguna cosa no va bé... I és que Johannes, que no té memòria del seu passat, és buscat com a desertor. Amb decisió, Levizia decideix plantar cara als perseguidors de Johannes. I un vell cercle es tancarà...


Verena Konietschke interpreta la Levizia, una actriu que ja ha treballat amb Olaf Ittenbach a Savage Love (2012), Legend of Hell (2012) i 5 Seasons (2015). Per la seva banda, l'actor Martin Walde interpreta Johannes. També estan Bela Klentze i Erhard Hartmann.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris