Rick Remender, autor convidat al 41è Còmic Barcelona


Un reconegut creador d'històries de ciència-ficció i terror que visitarà el Còmic Barcelona gràcies a la col·laboració entre Ficomic i Norma Editorial.


L'aclamat guionista de còmic Rick Remender és un dels autors convidats al 41è Còmic Barcelona, que se celebrarà entre el 31 de març i 2 d'abril a Fira de Barcelona Montjuïc. Remender ha destacat en el gremi per la creació de còmics de ciència-ficció, acció i terror de gran èxit, com Clase letal, Fear Agent, Siete para la eternidad, Tokyo Ghost, Una sed de venganza justificada, Low, Death or Glory i Ciencia oscura, sèries publicades per Norma Editorial a l'estat espanyol.


També va tenir una etapa professional treballant per Marvel, escrivint històries per sèries com Els Venjadors i Deadpool. Fins i tot, Remender, ha penetrat al món dels videojocs de ciència-ficció per a Electronic Arts desenvolupant la història del supervendes Dead Space, avui un clàssic del gènere de terror.


Actualment, treballa en el guió de l'adaptació a cinema de Tokyo Ghost per a Cary Fukunaga i Legendary Entertainment, i gestiona el seu segell editorial Giant Generator.


El 41è Comic Barcelona serà l'epicentre mundial del còmic durant tres jornades, en què assistiran artistes internacionals, es desplegarà l'habitual zona comercial, exposicions, taules rodones, trobades, projeccions, concerts i multitud d'activitats paral·leles. Per més informació pots visitar la web oficial de l'esdeveniment.


Altres autors confirmats són Anne Simon (‘Boris el niño patata’, La Cúpula), Matteo Scalera ('Clase Letal'), Aude Picault (‘Diosa’, Garbuix Books), Zerocalcare (‘La profecia del armadillo’, Reservoir Books), Daniel Torres ('La Casa', Norma Editorial), Barbara Stok (‘Vincent’, Salamandra Graphic), Rosemary Valero-O'Connell (‘Laura Dean termina conmigo’, ‘No te vayas sin mí’, La Cúpula i Astiberri), Igort (‘Kokoro’, Salamandra Graphic), Léa Murawiec (‘El gran vacío’, Salamandra Graphic) i Sammy Harkham (‘Todo y nada’, Fulgencio Pimentel), i també Genie Espinosa, l'autora revelació del 40è Còmic Barcelona.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris