'SUBSPECIES V: BLOOD RISE': L'origen de Radu Vladislas al tràiler oficial


Charles Band ha produït la cinquena pel·lícula de la popular saga de vampirs Subspecies.


Fa uns tres anys la productora Full Moon va anunciar una cinquena entrega de la saga Subspecies. Es titularia Subspecies V: Blood Rise, i s'explicaria com el personatge Radu Vladislas va passar de ser un noble guerrer de l'església a un despietat vampir. És a dir, una preqüela que donaria llum a alguns dels enigmes que han envoltat a aquest personatge i en general al conjunt de la franquícia.


La pel·lícula ja està enllestida després de travessar el desert de la pandèmia, i s'estrena aquest mes de febrer (sense data encara) a la plataforma Full Moon Features, i poc després també ho farà a Amazon Prime.


Rodada a Romania, que és ja el lloc preferit de les produccions de baix pressupost per les possibilitats que ofereix de posada en escena i economia, per no parlar que és el lloc ideal per a rodar una pel·lícula de vampirs. De fet, el tràiler oficial de Subspecies V: Blood Rise sembla precisament beneficiar-se d'unes bones ubicacions ben fosques i tètriques a mig camí entre un entorn medieval i vampiresc. Amb això, l'actor Anders Hove torna a interpretar el personatge de la seva vida, en Radu, per explicar com va ascendir a ser un dels vampirs més recordats del cinema de terror. També apareix la Denice Duff, qui torna a la sèrie després de participar en les tres darreres entregues de la saga amb el personatge Michelle Morgan, però ara ho fa amb un nou paper femení, l'Helena Duff.


El cineasta de culte Ted Nicolau també torna amb la batuta de la direcció després d'haver dirigit les quatre entregues anteriors, a més d'haver-les escrit. Subspecies V: Blood Rise explica cinc segles de la vida de Radu Vladislas on desenvolupa aquesta història:


Robat pels croats la nit del seu naixement, en Radu no té coneixement de la seva línia de sang: la seva mare és un dimoni; el seu pare és un vampir. Entrenat i explotat per una confraria de monjos místics per matar tots els enemics de l'església, el destí el porta una nit al castell del seu pare, armat amb l'espasa de Laertes, per destruir el vampir Vladislas i recuperar una relíquia sagrada: La pedra de sang (Hematites). Els esdeveniments d'aquella nit converteixen a Radu d'un home noble en un vampir sense amo.


El repartiment el completa Kevin Spirtas, Staša Nikolić, Marko Filipović, Petar Arsić, Yulia Graut, Olivera Peruničić, i Jakov Marjanović. Podeu veure el tràiler oficial a continuació:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris