Torna 'ONE PIECE' en català al SX3 aquesta primavera

one-piece-catala

La tripulació dels Pirates del Barret de Palla tornarà a parlar en català ben aviat.


El programa juvenil de SX3 de TV3, l'antic Super 3, ha confirmat quina és la “bomba” que va prometre el passat Manga Barcelona. Els rumors eren certs, i la sèrie anime d'èxit mundial One Piece tornarà a la Televisió de Catalunya aquesta primavera.


La CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) admet que encara estan tancant els serrells del retorn de la sèrie a la televisió catalana, i per tant els detalls exactes del dia d'estrena, l'hora de programació i la quantitat d'episodis que s'emetran encara és un enigma. Però tranquils, otakus, perquè la tripulació dels Pirates del Barret de Palla tornarà a parlar en català ben aviat.


El que si se sap és que l'estrena al SX3 serà començant per l'episodi 1 de la sèrie, i que avui dia hi ha doblats al català els primers 516 episodis. Aquesta sèrie creada per Toei Animation el 1999 i encara sense final ja supera els 1.000 episodis al Japó.


La tornada de One Piece a TV3 aquesta primavera coincidirà amb la sortida a la venda del manga d'Eiichiro Oda en català per part de Planeta Manga, en una edició 3x1 (tres toms en un).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris