Violent tràiler de 'SISU' amb un exmilitar "mata-nazis"


Va ser la pel·lícula guanyadora del Festival de Sitges 2022.


La pel·lícula guanyadora del Sitges 2022 no va ser vista per gaires espectadors ni mitjans de comunicació per motius futbolístics, ja que la sessió principal a l'Auditori coincidia amb un important partit del Barça a la Champions League. Sembla surrealista, però va passar. A més, Sisu, era una producció tan sortida del forn que ni tan sols disposava de tràiler ni pòster. Això avui s'ha solucionat.


Lionsgate ha publicat el tràiler oficial de la finlandesa Sisu, la nova pel·lícula de Jalmari Helander (Rare Exports), amb el qual sembla confirmar-se el que el boca-boca comentava a Sitges el passat octubre, que és que es tracta d'un espectacle bèl·lic hiperviolent. La publicació del tràiler ha anat acompanyat del pòster i la data d'estrena als cinemes nord-americans, que serà el 28 d'abril. Fins ara només s'ha estrenat a Finlàndia i Suècia.


La pel·lícula se situa durant la 2a Guerra Mundial i explica com un exsoldat descobreix or al desert de Lapònia i intenta portar el botí a la ciutat. En el trajecte, els soldats nazis liderats per un brutal oficial de les SS l'aturarà.


L'exmilitar protagonista és interpretat per Jorma Tommila, qui també va participar a Rare Exports. L'acompanyen Jack Doolan, Mimosa Willamo, i Onni Tommila.


Mira el tràiler oficial de Sisu i veuràs com trempes veient aquesta cascada de violència protagonitzada per aquest exmilitar anomenat Aatami Korpi que ens fa recordar a John Rambo o John Wick. De fet, l'estudi creador de John Wick està al darrere... amb això es diu tot. És aquest:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris