AUTOTRACKING, el primer festival de cinema oblidat en VHS



El videoclub Videoinstan será la seu d’aquest esdeveniment.

 

Els cinèfils que van ser rates de videoclub els anys 80 i 90 val la pena que parin atenció al que us explicarem ara. Arriba l’AUTOTRACKING, el primer festival de cinema oblidat en VHS. Aquest esdeveniment acollirà diverses projeccions de pel·lícules en aquest vell format de vídeo que avui es troben inèdites en altres formats més moderns, com són el DVD i Blu-ray.

 

El festival se celebrarà els dies 15 i 16 d’abril al videoclub barceloní Videoinstan, el que va ser el primer videoclub del país i avui ja un dels darrers. Aquest espai disposa d’un catàleg de més de 47.000 pel·lícules, a més d’una sala de cinema amb 30 butaques on es faran les projeccions.

 

L’AUTOTRACKING és un festival de cinema que vol executar una declaració d’amor al cinema d’explotació, aquell estrany i fins i tot ridícul que era capaç de captar l’atenció de l’espectador gràcies a pòsters que eren obres d’art i feien promeses impossibles. “És una reivindicació de l’experiència d’anar al videoclub, escollir una pel·lícula i obrir les portes de la percepció”, descriu així l’organització de l’AUTOTRACKING aquest nou festival.

 

Aviat es donaran més detalls de com serà el festival: programació, venda d’entrades, activitats relacionades i convidats. Llarga vida al VHS!


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris