Batalla entre simis gegants a 'APE vs. MECHA APE', la nova bogeria de The Asylum


Aquesta companyia de cinema independent produeix pel·lícules de baix pressupost directes a la televisió. Moltes d'elles fan sàtira dels grans èxits de la cartellera del moment, i se les coneix com a "mockbuster".


La darrera bogeria de la productora The Asylum es titula Ape vs. Mecha Ape, on es preveu presenciar una colossal batalla entre dos goril·les gegants, un d'ells mecànic. Aquesta producció de baix pressupost s'inspira en el clàssic japonès Godzilla vs. Mecha Godzilla (1975) per fer-ne una versió més nord-americana amb el simi insígnia del país, com és King Kong, malgrat que per tema de drets no s'utilitzi aquest nom.


SINOPSI: Reconeixent el poder destructiu del seu gegant goril·la captiu, l'exèrcit fa la seva pròpia IA preparada per a la batalla, el Mecha Ape. Però la seva primera prova pràctica va malament, i no deixa als militars més remei que alliberar el mico gegant empresonat per aturar el robot colossal abans que destrueixi el centre de Chicago.


El repartiment el forma talent amb experiència a la productora The Asylum, i parlem de Tom Arnold (True Lies), Jack Pearson (Pam & Tommy), Anna Telfer (Top Gunner: Danger Zone) i Xander Bailey (Titanic 666).


Ape vs. Mecha Ape ha estat escrita i dirigida per Marc Gottlieb, director de la comèdia de terror Aquarium of the Dead (2021).


La pel·lícula va ser estrenada a plataformes i sales de cinema dels Estats Units el 24 de març. A casa nostra tocarà esperar que el canal espanyol Cuatro l'emeti un dissabte a la tarda, ja que recordem que aquesta cadena de televisió emet pel·lícules de The Asylum en aquesta franja horària.


De moment mireu el tràiler oficial de la pel·lícula, us adonareu que llueix força bé:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris