El tràiler de 'NINJA VS. SHARK' és la bogeria gore que esperes veure


Una producció japonesa que s'estrena als cinemes del seu país el 14 d'abril.


En el cinema d'explotació hi ha centenars de pel·lícules de taurons i de ninges, però només n'hi una en què un tauró i un ninja lluiten en un duel a mort. Parlem de Ninja vs. Shark.


Has llegit bé. Es tracta d'una pel·lícula japonesa que té previst estrenar-se als cinemes nipons el 14 d'abril i que el seu tràiler oficial és una festa ben boja: ninges, lluites entre clans, zombis, amors prohibits, corrupció, morts violentes i, per descomptat, un tauró gegant, és el que dóna forma a aquesta producció de baix pressupost que sense dubte farà les delícies dels fans més desacomplexats del cinema d'explotació.


Escrita i dirigida per Koichi Sakamoto la pel·lícula ofereix el que promet. Aquest és l'argument:


En el període Edo, al poble remot d'Okitsu, el líder del culte malvat Koushirou utilitza el ninjutsu per controlar els taurons i els obliga a atacar els bussejadors de perles locals perquè després els puguin robar les perles aconseguides sota l'aigua. Desesperat per ajudar, el cap del poble contracta a Kotaro Shiozaki, un guàrdia d'un temple proper, però Kotaro aviat es troba bloquejat per la dama ninja Kikuma i un tauró gegant que no sembla res d'aquest món.


El repartiment l'integra actors del cinema tokusatsu, en concret que han participat a sèries com Kamen Rider i Ultraman, com són Kohshu Hirano, Shun Nishime, Julia Nagano, Kanon Miyahara (Tag) i l'estrella del cinema japonès Yuichi Nakamura.


Avui, Ninja vs. Shark no té distribució internacional, però podem gaudir del seu estilitzat tràiler oficial:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris