'FOLLOWERS', un nou malson en directe

 

Una influenciadora desesperada retransmet vídeos d'una presència demoníaca que habita a casa seva...


El format fount footage no mostra esgotament en la seva fórmula. Aquest any arriba un nou títol anomenat Followers, una pel·lícula de terror creada per Marcus Harben que aprofita la narrativa pròpia d'aquest cinema on abunden les gravacions en primera persona dels protagonistes del film, per a intentar sorprendre els fans del gènere. Aportarà res de nou?


La proposta de Harben és la d'aproximar el cinema slasher al found-footage, passant per les noves tecnologies i el món hiperconnectat actual. La història explica com vídeos de YouTube hilarantment dolents es converteix en un avís al món sobre una nova varietat impactant d'assassí en sèrie sobrenatural.


Jonty, una influenciadora fallida amb l'ambició d'aconseguir més d'un milió de seguidors, no s'aturarà davant res per fer-se famosa. Un nou començament a la universitat comporta esperances d'un ressorgiment de la seva popularitat quan apareix una presència demoníaca a la seva casa d'estudiants. Jonty decideix transmetre en streaming les seves experiències i les dels seus companys de casa amb aquesta entitat sobrenatural per assolir la fama i la fortuna que més anhela. Però a quin preu?


Harry Jarvis, Loreece Harrison, Erin Austen, Daniel Cahill, Nina Wadia, Orion Lee i Tanya Burr protagonitzen Followers.


Val a dir que el 70% de les imatges de la pel·lícula han estat gravades pels mateixos actors. Teniu el tràiler oficial a continuació.



Followers s'estrena només a plataformes dels Estats Units el 24 de març. No hi ha data per una estrena a l'estat espanyol.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris