La nova heroïna creada per Gô Nagai i Kurando Mitsutake: LION-GIRL! Tràiler oficial


El director de Gun Woman ha col·laborat amb Gô Nagai (Mazinger Z) per escriure el guió de Lion-Girl. Ja hi ha data de presentació mundial.


Els problemes de drets d'autor entre la companyia japonesa TOEI Video i el Fantastic Film Festival Australia s'han resolt, i ja es pot veure a YouTube el tràiler oficial de LION-GIRL, l'esperada nova pel·lícula de Kurando Mitsutake (Gun Woman, Karate Kill!). Aquesta publicació va lligada al fet que Lion-Girl serà el film de cloenda del festival oceànic el 30 de maig a més de ser la presentació mundial del film.


Es tracta d'una història de fantasia èpica que es contextualitza en un món postapocalíptic, i presenta a una jove heroïna que planta cara a uns éssers mutants que cacen i maten persones. L'argument desenvolupat és aquest:


En un futur pròxim la humanitat està a punt de desaparèixer. El motiu, una pluja de meteorits que van assolar el planeta deixant milions de víctimes arreu. Els supervivents lluiten per trobar menjar i sobreviure, però el patiment no acaba aquí: els meteorits contenen un material radioactiu que mata a tot aquell que els troba. Però en casos molt rars, alguns humans sobreviuen a l'exposició i pateixen una metamorfosi en horribles "bèsties de meteorits". La gent els diu 'ANOROC'. Aquests nous éssers cacen i maten humans per la seva força vital i s'han convertit en l'enemic als humans. Però la Terra té un darrer defensor contra ANOROC, i es diu 'LION-GIRL'.


El guió ha estat escrit per Kurando Mitsutake en col·laboració amb el mestre Gô Nagai (77 anys), el creador de Mazinger Z i Devilman. Els personatges també han estat dissenyats per Nagai. El to narratiu de comèdia eròtica que es presencia en el tràiler es nota pròxim a altres produccions on el dibuixant ha participat, com per exemple a Legendary Panty Mask (1991) o Ninja Dragon (1990), o a mangues Cutie Honey o Mazinger Angels (els dos editats en català per Ooso Còmics), on ja es presenten altres heroïnes amb poca roba.


El tràiler, tal com ja apuntem, és una bogeria de sèrie B que ens remet a aquelles velles produccions orientals directes al vídeo dels anys vuitanta i noranta que es podien trobar al videoclub, amb personatges bons i dolents, acció coreografiada, disfresses de carnaval, efectes especials senzills, situacions ridícules, gore a dojo, música engrescadora i erotisme posat en calçador. També referències a Gun Woman i fins i tot a Re-Animator! Un divertiment que no podem passar per alt i volem compartir amb vosaltres.



L'actriu que interpreta la jove heroïna del film és Tori Griffith, qui va protagonitzar la sèrie d'IFC The Fergusons. També hi és Derek Mears, qui va interpretar Jason Voorhees al remake de Divendres 13 (2009) i al Depredador a Predators (2010), interpretant ara al dolent anomenat Lord Kishi. La resta del repartiment és una barreja d'actors i actrius japonesos i nord-americans, alguns d'ells amb experiència en anteriors films de Kurando Mitsutake.


Lion-Girl és una coproducció internacional entre els Estats Units i el Japó.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris