La seqüela de 'Becky' ja té tràiler: 'THE WRATH OF BECKY' (2023)


Lulu Wilson torna a encarnar la Becky en una continuació que promet molta sang.


Aquest any torna la jove Becky amb més ganes de violència que mai a The Wrath of Becky, la seqüela directa de Becky (2020). En la primera part es desenvolupa una història d'invasió a la llar on la filla d'una família es veu obligada a plantar cara als invasors amb mètodes poc ortodoxos...


The Wrath of Becky serà presentada aviat al festival SXSW d'Austin, i per això ahir va publicar-se el primer tràiler oficial de trenta-dos segons, en el qual veiem a una Becky amb un aspecte més adult exercint de lloba solitària contra una banda de delinqüents. Trampes, sang a dojo i supervivència:



La pel·lícula se situa dos anys després de la primera, quan la Becky intenta reconstruir la seva vida a càrrec d'una dona gran anomenada Elena. Però quan un grup conegut com els "Homes Nobles" irromp a casa seva i s'emporten el seu estimat gos, el Diego, la Becky ha de tornar als seus antics costums per protegir-se a si mateixa i als seus éssers estimats.


Lulu Wilson torna a interpretar la Becky, i com antagonista trobem Seann William Scott (American Pie). El repartiment el completa Matt Angel, Courtney Gains, Aaron Dalla Villa, Michael Sirow, Denise Burse-Fernandez, Jill Larson i Kate Siegel.


Matt Angel i Suzanne Coote (The Open House) han escrit i dirigit The Wrath of Becky.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris