LION-GIRL: Una heroïna creada per Gô Nagai en la nova pel·lícula de Kurando Mitsutake

 

El director de Gun Woman ha col·laborat amb Gô Nagai (Mazinger Z) per escriure el guió de Lion-Girl. Ja hi ha data de presentació mundial.


La presentació mundial de la nova pel·lícula del director japonès Kurando Mitsutake (Gun Woman) es farà al Fantastic Film Festival Austràlia el 30 de maig, en la sessió de cloenda. Es titula Lion-Girl, i se sap que és un film de ciència-ficció i acció postapocalíptica protagonitzada per una heroïna que planta cara a uns éssers mutants que cacen i maten humans.


La història planteja com en un futur pròxim la humanitat està a punt de desaparèixer. El motiu, una pluja de meteorits que van assolar el planeta deixant milions de víctimes arreu. Els supervivents lluiten per trobar menjar i sobreviure, però el patiment no acaba aquí: els meteorits contenen un material radioactiu que mata a tot aquell que els troba. Però en casos molt rars, alguns humans sobreviuen a l'exposició i pateixen una metamorfosi en horribles "bèsties de meteorits". La gent els diu 'ANOROC'. Aquests nous éssers cacen i maten humans per la seva força vital i s'han convertit en l'enemic als humans. Però la Terra té un darrer defensor contra ANOROC, i es diu 'LION-GIRL'.


Aquesta història amb reminiscències a Mad Max, és un film d'explotació modern que compta amb la col·laboració en el guió i disseny dels personatges del llegendari Gô Nagai (77 anys), el creador de Mazinger Z. A aquesta col·laboració s'ha volgut referir Kurando Mitsutake en unes paraules a les xarxes socials: “He estat un gran fan de Gô Nagai des que estava en 4t grau i moriria si hi hagués una pel·lícula d'acció real de Devil Man. Aquesta vegada, el mestre Nagai va escriure els personatges originals [de la pel·lícula] i va treballar una obra que s'ha convertit en una pel·lícula d'acció dedicada als fans.


Segons la web oficial del FFFA, Lion-Girl és “una festa d'efectes especials pràctics amb violència i acció, i també nuesa gratuïta”. Aquesta nuesa estem convençuts que anirà lligat a l'humor picant que caracteritza Go Nagai demostrat a mangues com Mazinger Angels i Cutie Honey.


L'actriu que interpreta ja jove heroïna del film és Tori Griffith, qui va protagonitzar la sèrie d'IFC The Fergusons. També hi és Derek Mears, qui va interpretar Jason Voorhees al remake de Divendres 13 i al Depredador a Predators, interpretant al dolent anomenat Lord Kishi. La resta del repartiment és una barreja d'actors i actrius japonesos i nord-americans, alguns d'ells amb experiència en anteriors films de Kurando Mitsutake.


Lion-Girl és una coproducció internacional entre els Estats Units i el Japó. El tràiler oficial el va publicar TOEI CO. però per un problema de drets d'autor l'ha retirat de la xarxa. Tan aviat com sigui publicat altre cop el compartirem amb vosaltres.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris