MURDERBOT: Tràiler de la nova pel·lícula de Jim Wynorski per la productora Full Moon


La llegenda del cinema de baix pressupost Jim Wynorski ha dirigit una nova pel·lícula on un robot femení assassí inicia una matança.


El mestre del cinema de sèrie B-Z Jim Wynorski ha dirigit una nova pel·lícula de ciència-ficció i terror que s'estrenarà aviat al canal Full Moon. Es titula Murderbot (inicialment titulada "Killbots"), un film de baix pressupost amb robots assassins i dones de somni.


SINOPSI: Quan un robot femení descontrolat inicia una matança, un grup de joves lluiten per les seves vides mentre uns científics bojos busquen la manera d'enfrontar-s'hi.


De la mateixa manera que en treballs anteriors de Wynorski i en general de la productora Full Moon, el principal reclam de la pel·lícula és el lluïment de noies atractives. Parlem, en aquest cas, de belleses com Rocky DeMarco, Dare Taylor, Lisa London, August Kyss, Sydney Thackray, Melissa Brasselle i Lauren Parkinson. També hi apareix Becky LeBeau (Transyilvania Twist), mite eròtic dels anys vuitanta amb qui Wynorski ha treballat en nombroses ocasions.


Melissa Brasselle

Murdebot s'estrena a la plataforma Full Moon el 31 de març del 2023.


Jim Wynorski és un director que va iniciar la seva carrera al cinema en la segona meitat dels anys vuitanta, fent pel·lícules de baix pressupost destinades al mercat del vídeo. Va debutar amb L'imperi Perdut (1985) i va deixar clar la seva vocació cap a un cinema on havien de lluir les noies atractives amb poca roba, apostant pel seu patiment contra monstres de goma en escenaris de cartó-pedra. Un any després arribaria el seu major èxit, Robots Assassins (1986), situant l'acció en un centre comercial on uns joves -entre ells Barbara Crampton i Kelly Maroney- planten cara a uns robots descontrolats. Altres èxits posteriors serien Deathstalker 2 (1987), la producció de Roger Corman Vampirs de l'espai (1988) protagonitzada per Traci Lords poc després de deixar el porno, o joies de la sèrie B com Transylvania Twits (1989) i Hard to Die (1990). Jim Wynorski va ser un dels grans directors del cinema fantàstic de videoclub de finals dels vuitanta i principis dels noranta i s'ha mantingut ferm en el seu estil fins a l'actualitat.


Veurem si Murderbot lluirà tan bé com els títols citats de la filmografia del director. De moment, gaudiu del seu tràiler oficial:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris