RETURN TO SILENT HILL ja té repartiment: Hannah Emily Anderson (Jigsaw) i Jeremy Irvine (Cavall de Guerra)

 

És l'adaptació al cinema del videojoc Silent Hill 2 a mans de Christophe Gans, que començarà el rodatge a l'abril.


La producció de Return to Silent Hill agafa embranzida amb l'anunci dels actors protagonistes de la pel·lícula. Els escollits són Jeremy Irvine (Mamma Mia!, Cavall de Guerra) i l'actriu Hannah Emily Anderson (Jigsaw) per a protagonitzar aquesta adaptació al cinema del Silent Hill 2, el segon i més popular de la sèrie de videojocs de Konami.


Hannah Emily Anderson (Jigsaw) i Jeremy Irvine (Cavall de Guerra)


Recordem que Christophe Gans, que recordem que va dirigir la primera adaptació al cinema de Silent Hill el 2006, torna a dirigir ara Return to Silent Hill, adaptant un guió escrit per ell mateix en col·laboració amb Sandra Vo-Anh (La Bella i la Bèstia) i William Josef Schneider.


Christophe Gans ha valorat les incorporacions al repartiment de Jeremy Irvine i Hannah Emily Anderson: “Estic encantat que aquests dos talents meravellosos ens acompanyen en aquest viatge cap a un món de terror psicològic que espero satisfer i sorprendre els fans de SILENT HILL”.


La pel·lícula segueix a James, un home trencat després de ser separat del seu únic amor veritable. Quan una carta misteriosa el crida de tornada a Silent Hill per buscar-la, troba una ciutat reconeixible transformada per un mal desconegut. A mesura que James s'endinsa més a la foscor, es troba amb figures aterridores tant conegudes com noves i comença a qüestionar el seu propi seny mentre lluita per donar sentit a la realitat i aguantar el temps suficient per salvar el seu amor perdut.


El rodatge començarà a l'abril a Alemanya i l'Europa de l'Est. Fins llavors, els productors treballen en les vendes internacionals de la pel·lícula, una feina que van iniciar en el marc de l'EFM (European Film Market), una de les fires de cinema més importants del món que es va celebrar a Berlín entre el 16 i 22 de febrer.


El videojoc Silent Hill 2 va ser estrenat el 2001 per a la consola Play Station 2, i es de llavors ja han passat 22 anys. És per això que molts fans poden tenir cert escepticisme sobre com es plasmarà a la pantalla gran aquest univers creat per Konami, i a això s'ha volgut referir el productor de Return to Silent Hill Victor Hadida: “Christophe i jo hem estat treballant estretament amb els nostres socis de KONAMI, mentre actualitzen el videojoc, per crear també una versió de SILENT HILL per al públic d'avui; afegeix “encara trobareu els monstres emblemàtics, però també hi haurà nous dissenys. Estem segurs que aquesta nova pel·lícula i el joc actualitzat de KONAMI impulsaran la franquícia SILENT HILL en els pròxims anys.


Veurem quina ens té preparada Christophe Gans, però per ara només podem gaudir d'aquest breu tràiler de presentació:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris