Successos macabres a 'WOLVES', basada en fets reals

 

Alguns mitjans ja qualifiquen 'Wolves' com la pel·lícula més inquietant de l'any.


El segell distribuïdor Black Mandala, que està especialitzat en cinema de terror independent, ha fet públic un nou títol al seu catàleg: Wolves, una pel·lícula que parla sobre la soledat, el rebuig i l'aïllament social, i que està basada en fets reals.


Escrita i dirigida per Danny Dunlop, la pel·lícula explica com un jove reclús social s'ensopega amb una sèrie de successos estranys que impliquen mutilacions d'animals i un culte malèfic. Aviat coneixerà en el cantó fosc de la societat i s'haurà d'enfrontar als seus propis dimonis per conèixer la veritat.


El repartiment l'integra Mark Nocent, Jake Raymond, Allan Dobrescu, Hugh Wilson i Rod Keith.


Wolves fa temps que circula per festivals de gènere fantàstic d'arreu del món com el Cinequest Film Festival, el Dances with Films, el Regina International Film Festival and Awards, Atlanta Horror Film Festival, Portland Film Festival, Forest City Film Festival, Windsor International Film Festival, i el Salen Horror Film Festival. Fins i tot ha estat nominada al premi de "Millor Pel·lícula Debutant 2023" pels Canadian Screen Awards, que equivaldrien als "Oscars" canadencs.


Dunlop també és el productor i compositor de la música de la pel·lícula.


Podeu veure el tràiler oficial de Wolves cortesia de Black Mandala:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris