Terrorífic pòster de 'MALUM'


Un remake de Last Shift (2014) escrit i dirigit per Anthony DiBlasi.


La productora Welcome Villain Film debuta al cinema amb una pel·lícula de terror titulada Malum. Aquest film resulta ser un remake de Last Shift (2014), obra dirigida pel cineasta Anthony DiBlasi i que ara, vuit anys després, ell mateix ha reimaginat la història original.


Segons algunes fonts, es considera Malum com una versió “atrevida y ampliada” de Last Shift. L'argument oficial és el següent:


En una recerca per descobrir les circumstàncies misterioses que envolten la mort del seu pare, Jessica Loren (Jessica Sula), oficial de policia recentment nomenada, és assignada a l'últim torn d'una comissaria de policia abandonada on un culte notòriament viciós va veure la seva desaparició anys abans. L'oficial solitària de l'estació, aviat es veu atropellada per esdeveniments paranormals aterridors i, en el procés, s'emporta en un viatge durant el qual descobreix la veritat impactant darrere de l'embolic de la seva família amb un líder dement del culte.


L'anunci d'aquesta producció ha anat acompanyat d'un terrorífic pòster on es veuen els ulls i la boca d'un dimoni que ens ha deixat sense respiració. El podeu veure a la imatge de capçalera.


A més de Jessica Sula (Scream - sèrie), el repartiment el completa Candice Coke, Chaney Morrow, Clarke Wolfe, Morgan Lennon, Valerie Loo, Monroe Cline, Eric Olson, Sam Brooks, Kevin Wayne, Danielle Coyne, Natalie Victoria, Christopher Matthew Spencer i Britt George Gènere.


Last Shift no va ser estrenada a Catalunya, ni tan sols programada en algun festival de cinema. Amb la producció de Malum, que és de major calibre, hi ha una excel·lent oportunitat per portar al nostre país aquesta història que apunta que farà molta por.


Anthony DiBlasi és un director de cinema especialitzat en gènere de terror, responsable de l'adaptació al cinema de “Dread”, la terrorífica historieta escrita per Clive Barker. També ha participat en un segment de The Profane Exhibit (2013) i ha dirigit Joc Extrem (2018).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris