'THE BLACK DEMON', terror aquàtic amb un tauró gegant


Josh Lucas protagonitza aquesta pel·lícula de supervivència inspirada en una llegenda mexicana.


Comença la primavera i amb ella comencen a aparèixer els primers tràilers de pel·lícules de terror aquàtic. Taurons, cocodrils, piranyes, monstres marins... tant l'hi fot, la idea és situar a un grup de persones a l'abast d'aquestes criatures marines afamades de carn humana. Doncs bé, avui toca parlar de The Black Demon, un film nord-americà amb un tauró gegant.



El director de Rambo: Last Blood, que és Adrian Grünberg, s'encarrega de dirigir aquesta pel·lícula de supervivència humana a l'assetjament d'un megalodó, que és un llegendari tauró de dimensions colossals avui ja considerat extingit. The Black Demon s'inspira en una llegenda mexicana y desenvolupa aquest argument:


Les idíl·liques vacances familiars del petrolier Paul Sturges (Josh Lucas) es converteixen en un malson quan es troben amb un ferotge tauró megalodó que no s'aturarà davant res per protegir el seu territori. Encallats i sota un atac constant, en Paul i la seva família han de trobar la manera de tornar amb vida a la costa abans que torni a atacar en aquesta batalla èpica entre els humans i la natura.


Com indiquem, el protagonista de la sèrie Yellowstone, que és Josh Lucas, és el protagonista de la pel·lícula. L'acompanyen Fernanda Urrejola i Julio Cesar Cedillo principalment.


La llegenda mexicana que que s'inspira The Black Demon parla que la bèstia del film està relacionada amb Tlaloc, que és el déu asteca de la pluja. Es diu que era capaç de generar huracans i temps extrems, i veient el tràiler de la pel·lícula sembla que Grünberg ho aprofita per relacionar-ho amb l'ecologisme. Veurem en què queda tot.


De moment us deixem amb el tràiler oficial. Estrena als cinemes dels Estats Units el 28 d'abril.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris