Tràiler de 'MALUM', la pel·lícula que expandeix la mitologia de 'Last Shift' (2016)

Jessica Sula a Malum

L'últim torn de treball a una comissaria de policia abandonada acabarà sent un infern.


Tens ganes de tornar a passar por al cinema? Aquest 2023 pot ser que tornis a sentir la por amb Malum, la primera producció de la nova companyia Welcome Villain Films. Si bé fa uns dies us vam mostrar un esfereïdor pòster, avui ens alegrem de confessar que el tràiler oficial no el desmereix: cultes, morts, sang, foscor, espants, dimonis... Què més esperes trobar amb un film de terror?


Malum és un remake de Last Shift, que va ser dirigida per Anthony DiBlasi el 2016, i que ell mateix ha tornat a escriure i dirigir. La seva intenció ha estat de fer-la més “atrevida i ampliada”, malgrat que analitzant les imatges mostrades fins ara veiem moltes similituds estètiques i narratives. Definitivament, la diferència més notable és el canvi d'actriu protagonista, concedint-lo ara a Jessica Sula (Scream – sèrie).


L'argument oficial és el següent:


En una recerca per descobrir les circumstàncies misterioses que envolten la mort del seu pare, Jessica Loren (Jessica Sula), oficial de policia recentment nomenada, és assignada a l'últim torn d'una comissaria de policia abandonada on un culte notòriament viciós va veure la seva desaparició anys abans. L'oficial solitària, aviat es veu atropellada per esdeveniments paranormals aterridors i, en el procés, s'emporta en un viatge durant el qual descobreix la veritat impactant darrere de l'embolic de la seva família amb un líder dement del culte.


El repartiment el completa Candice Coke, Chaney Morrow, Clarke Wolfe, Morgan Lennon, Valerie Loo, Monroe Cline, Eric Olson, Sam Brooks, Kevin Wayne, Danielle Coyne, Natalie Victoria, Christopher Matthew Spencer i Britt George Gènere.


Malum arribarà als cinemes nord-americans el 31 de març de 2023. No hi ha data a Catalunya.


No us perdeu el tràiler oficial valoreu si Malum podria expandir la mitologia coneguda a Last Shift. Sigui com sigui, el tràiler és terrorífic:



Anthony DiBlasi és un director de cinema especialitzat en gènere de terror, responsable de l'adaptació al cinema de “Dread”, la terrorífica historieta escrita per Clive Barker. També ha participat en un segment de The Profane Exhibit (2013) i ha dirigit Joc Extrem (2018).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris