Ha mort Michael Lerner als 81 anys, actor d’’Angoixa’ de Bigas Luna

Michael Lerner a Angoixa (1987)


Va ser nominat a un Oscar per Barton Fink (1991) dels germans Cohen. 



Avui s'ha conegut que l'actor Michael Lerner ha mort a 81 anys. Va ser un actor nord-americà que va arribar al punt àlgid de la seva carrera quan va ser nominat a l'Oscar a Millor actor de repartiment per interpretar a Jack Lipnick a la pel·lícula Barton Fink (1991) dels germans Cohen.

Però els fans del cinema de terror el recordaran per haver participat en obres del gènere com Angoixa (1987) de Bigas Luna, Maniac Cop 2 (1990), i La Profecia IV: El Despertar (1991). També va participar el 1993 a un episodi de la cinquena temporada de la sèrie 'Tales from the Crypt', el titulat "Gent que viu a cotxes fúnebres".

Altres títols de gènere destacables són la seva presència al Godzilla (1998) de Roland Emmerich, i L'ombra del Faraó (1999) de Russell Mulcahy.

La notícia de la defunció de Michael Lerner l'ha donat a conèixer el seu nebot Sam a través de les xarxes socials. Ha destacat el seu oncle com a "llegenda" i en com d'important ha estat per a ell tan professional com personalment. Acaba la necrològica amb una frase que ens ha agradat molt "EPD Michael, gaudeix dels teus cigars cubans il·limitats, cadires còmodes i una marató de pel·lícules sense fi". Així el recordarem també.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris