'INSIDIOUS: THE RED DOOR': La família Lambert torna amb el tràiler del Capítol 5


Aquest estiu arriba als cinemes la cinquena entrega de la franquicia de terror Insidious, que se situarà deu anys després dels successos de la primera i segona part.


La cinquena pel·lícula de la franquícia Insidious ja disposa de tràiler oficial. El títol en qüestió és Insidious: The Red Door, i el seu argument se situa just deu anys després dels sucesos explicats al Capítol 1 i Capítol 2, fent tornar, d’aquesta manera, el protagonisme a la família Dalton. Tornarà també el Dimoni Vermell? 

El tràiler oficial publicat per Sony Pictures dóna fe d’aquest retorn. I ningú més adequat per explicar-ho que Patrick Wilson, el veterà actor que va interpretar el personatge de Josh Lambert i que ara, a més de tornar com a actor protagonista, també s’ha encarregat de dirigir la pel·lícula. Insidious: The Red Door és el seu debut com a director. Recordem que a les dues primeres entregues de la franquícia el Dimoni Vermell tenia com a objectiu drenar l’energia vital del jove Dalton Lambert i emportar-se la seva ànima en una guarida interdimensional.

La història que desenvolupa aquest Capítol 5 ha estat planificada en forma de guió per Scott Teems (Halloween Kills), basant-se en una historia de Leigh Whannell, el guionista original de les primeres dues entregues. 

A més de Patrick Wilson com a Josh Lambert, tornen al repartiment Ty Simpkins com a Dalton Lambert i l’actriu Rose Byrne com la mare Renai Lambert. En rols secundaris també hi són Peter Dager, Sinclair Daniel i Hiam Abbass.

Insidious: The Red Door arribarà als cinemes catalans aquest estiu, el 21 de juliol de 2023, a través de Sony Pictures. No s’ha confirmat si ho farà amb doblatge en català. Amb el doblatge en castellà ho farà com a “Insidious: La Puerta Roja”, i aquest és el tràiler oficial:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris