Jessica Biel protagonitza 'URSA MAJOR' en substitució de Mary Elizabeth Winstead

Jessica Biel a La Matança de Texas (2003)
 

Aquesta tardor començarà el rodatge d'aquest thriller de ciència-ficció protagonitzat també per Xochitl Gomez.


L'actriu Jessica Biel torna al gènere fantàstic amb Ursa Major, un thriller de ciència-ficció que protagonitzarà al costat de Xochitl Gomez (Doctor Estrany). Biel va lluir fa uns anys amb el remake de La Matança de Texas i es va convertir en un dels mites sexuals del segle XX.


Ho explica Deadline, i el que més ens ha sorprès és què, l'actriu, participa en la pel·lícula a causa de la baixa d'última hora de Mary Elizabeth Winstead (10 Coverfield Lane, Aus de Presa) per problemes d'agenda.


Ursa Major -que traduït al català seria “Ossa Major”-, es desenvolupa en un planeta semblant a la Terra, on una mare (Biel) i una filla (Gomez) lluiten per sobreviure mentre s'amaguen d'un grup de caçadors implacables. Amb l'amenaça afegida d'una tempesta imminent i mortal, la Natalie, ara una adolescent, comença a qüestionar la seva mare, Charlie, sobre qui són realment, com han arribat aquí i què han de fer per sobreviure.


Els germans Jonathan i Josh Baker (Kin) dirigeixen aquesta pel·lícula que començarà el rodatge aquesta tardor. El nominat a un Emmy Patrick Somerville (Station Eleven) ha escrit el guió al costat de Colleen O'Brien i Katie French (Mr. Robot).


Jessica Biel ensenya sovint als espectadors el seu talent interpretatiu. Més enllà del seu duel mortal contra Caracuir a La Matança de Texas, l'actriu nord-americana també ha interpretat recentment a l'assassina Candy Montgomery a Candy (2022), a més de pel·lícules de gènere fantàstic com Desafiament Total (2012) i Blade: Trinity (2004).



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris