Josie Totah triada per protagonitzar 'FACES OF DEATH', el remake que mai haguessis imaginat


Faces of Death és un fals documental de 1978 que mostra imatges de morts explícites i que va ser prohibit a 46 països.


Els rumors d'un possible remake de l'inclassificable clàssic gore Faces of Death es confirmen. Es farà, i fins i tot ja s'ha confirmat el principal equip tècnic i artístic de la pel·lícula. La notícia l'ha donat a conèixer la revista digital Deadline, i informa que la guionista i director de Cam (2018), Isa Mazzei i Daniel Goldhaber, són els triats per escriure-la i dirigir-la.


Faces of Death és un film a mig camí entre el fals documental i el terror estrenat el 1978, el qual condueix als espectadors a presenciar diverses -i esfereïdores- formes de morir suposadament reals. Com és obvi, les escenes de morts es van rodar amb efectes especials, però la resta de metratge es consideren gravacions reals. En castellà la pel·lícula es va titular “Rostros de la Muerte”. La popularitat obtinguda de Faces of Death arreu del món va dur als productors a generar fins a set seqüeles, malgrat la prohibició de les pel·lícules a una quarantena de països com Nova Zelanda, Austràlia, Noruega i Finlàndia.


Legendary Entertainment (El Cavaller Fosc, Interestellar) és qui està al darrere d'aquest remake, i a més d'haver escollit direcció i guionista també ha determinat qui la protagonitzarà. La triada és l'actriu transgènere Josie Totah ("Moxie"), i estarà acompanyada per Dacre Montgomery ("Stranger Things") i Barbie Ferreira ("Euphoria").


Josie Totah


Mazzei i Goldhaber expliquen a la notícia que Faces of Death va ser la primera cinta de vídeo VHS que es va fer viral, i aquest és el punt de partida que tindrà la pel·lícula. Afegeix “la nova trama gira al voltant d'una dona moderadora d'un lloc web semblant a YouTube, la feina de la qual és eliminar contingut ofensiu i violent. Mentre treballa es troba amb un grup de persones que recreen els assassinats de la pel·lícula original [Faces of Death]. A l'era digital de la desinformació online, la pregunta que s'enfronta la moderadors és si els assassinats són reals o falsos?”.


Les pel·lícules originals de la saga van ser escrites i dirigides per John Alan Schwartz. Veurem si aquest projecte de Lengendary que es basava en el morbo i la ultraviolència pren ara un to més suavitzat buscant la reflexió del públic sobre els perills d'Internet i la desinformació, o bé aposta per la pura pornografia gore. Potser hi ha lloc per tot. El rodatge comença aquest mes d'abril.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris