Juga gratis al PUPPET MASTER: THE GAME a Steam


Converteix-te en una marioneta de Toulon i fes vessar la sang a la pantalla del teu ordinador.


Ja pots endinsar-te al món de Puppet Master amb el videojoc oficial de la saga de pel·lícules de terror creada per Charles Band, titulat Puppet Master: The Game. Ha estat creat per l'empresa October Games en col·laboració amb Full Moon Features, i ja està disponible una versió Beta que pots jugar gratis a Steam.

Com diem, és un videojoc online que pots jugar sol o multijugador i de forma gratuïta, tant en el teu ordinador com tauleta i telèfon mòbil. Aquest llançament coincideix amb el 30 aniversari de la franquícia.

Amb Puppet Master: The Game podràs tornar a visitar icòniques localitzacions de la saga de pel·lícules i seleccionar la teva marioneta de Toulon preferida entre una llarga llista a escollir. Blade, Torch, Tunneler, Jester, Pinhead, Six shooter, Leech-Woman... tots ells estan disponibles per fer vessar la sang a la teva pantalla amb la intenció de protegir el seu creador, l'Andre Toulon, qui també podràs seleccionar i descobrir els seus secrets sobre la reanimació.

Malgrat ser un videojoc gratuït, la plataforma ofereix al jugador la possibilitat a comprar DLCs com roba armes o marionetes, entre un llarg llistat de possibilitats. En el futur s'oferirà nou contingut.

Cal recordar que es tracta d'una versió Beta del videojoc i que, per tant, no està finalitzat i pot contenir errors. October Games diu que en els pròxims mesos sortirà la versió final del Puppet Master: The Game.



Jugar gratis a Puppet Master: The Game AQUÍ.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris