La nova 'L'exorcista' ja té títol: 'THE EXORCIST: BELIEVER'


El dimoni Pazuzu torna 50 anys després.


La seqüela oficial del clàssic de William Friedkin arribarà als cinemes aquesta tardor. David Gordon-Green, director de la darrera trilogia de la saga Halloween, n'és el director, recuperant així aquesta saga de pel·lícules que enguany celebra el seu cinquanta aniversari.

Universal Pictures, Blumhouse i Morgan Creek produeixen i distribuiran The Exorcist: Believer. La seva intenció és la de fer el mateix que s'ha fet amb Halloween, és a dir, fer una nova trilogia continuant directament des del film original. Per tant, les seqüeles L'exorcista 2: l'heretge (1977) i L’exorcista 3 (1990) queden al marge, obrint d’aquesta manera una nova línea temporal. Doncs, The Exorcist: Believer és una seqüela directa de la pel·lícula de 1973, on la nena Regan va ser posseïda pel dimoni Pazuzu.

Pel que fa al guió, ha estat escrit per Peter Sattler (Broken Diamonds) i Gordon-Green, partint d’una història plantejada pel mateix Green, a més de Scott Teems (Halloween Kills) i Danny McBride (Halloween). Sobre l’argument, se sap que hi ha protagonisme pel pare d'un nen posseït (interpretat per l’actor Odom Jr), que busca ajuda desesperada i acaba topant amb Chris Macneil (Ellen Burstyn).

Ahir, a la CinemaCon dels Estats Units, es va poder veure en primícia un primer clip de la pel·lícula. Segons s’ha dit, apareix l’actriu Ellen Burstyn així com dues joves que són posseïdes simultàniament pel dimoni Pazuzu.

El repartiment confirmat amb data d’avui és el d’Ann Dowd (Hereditary), Lidya Jewett (Nightbooks de Netflix), Raphael Sbarge (Gaslit), Jennifer Nettles (The Righteous Gemstones), Leslie Odom Jr., Olivia Marcum, a més d’Ellen Burstyn. No se sap encara si Linda Blair participa en el film.

The Exorcist: Believer ja ha finalitzat el rodatge i serà estrenada als cinemes el 13 d’octubre. La veurem uns dies abans al Festival de Sitges?

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris