L'antologia de Ciència-Ficció/Terror 'THE LAST BOY ON EARTH' presenta tràiler oficial


Nicolás Onetti presenta aquesta antologia d'històries ambientades en un context postapocalíptic amb el fil conductor d'un noi que podria ser la darrera esperança per la Terra... o no.


Compartim amb vosaltres el tràiler de 'The Last Boy on Earth', una pel·lícula de ciència-ficció i terror que agrupa vuit històries independents ambientades en un futur postapocalíptic. Aquesta producció va ser seleccionada entre els set projectes que van representar el millor cinema de gènere llatinoamericà al Marché du Film del Festival de Cannes 2022, en el marc de l'espai Blood Window organitzat pel festival Ventana Sur.


Black Mandala, empresa Argentina i neozelandesa, produeix el film. És tracta d'una antologia d'historietes de gènere dirigides per directors de cinema emergents llatinoamericans, però experimentats en el camp del curtmetratge. Ells són Luka Hrgovic, Dino Julius, Daniel Rubesam, Thierry Lorenzi, Will Kindrick, Rob Mclellan i Monica Mateo, a més del productor i experimentat director Nicolás Onetti (“Abrakadabra”). Tot plegat, sembla 'The Last Boy on Earth' un reciclatge d'anteriors curtmetratges dels citats joves directors.


El fil conductor de l'obra explica com en un futur llunyà, un enigmàtic noi es converteix en la figura central en la recerca d'una nova esperança. Qui és aquest noi? Per què el busca tothom? A vegades és millor no descobrir certes respostes.


El repartiment l'integra Camilo Levigne (“Abrakadabra”), Raymond Lee (“Asylum: Twisted Horror and Fantasy Tales”), Hugo “Kato” Quiril, Joshua Grothe (“The Matrix Resurrections”), Arben Bajraktaraj (“Harry Potter i l'orde del fènix), John Bubniak (“American Horror Story”), i Sam Hoare (Capità Amèrica: El Primer Venjador).


No hi ha notícies sobre l'estrena en cinemes o plataformes. Per ara, us deixem amb el tràiler oficial compartit per Black Mandala i us adonareu de l'excel·lent factura tècnica de les imatges. Promet molt.



Mostrem el pòster i imatges oficials de la pel·lícula, cedides en la nota de premsa:






Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris