Pòsters il·lustrats de 'DEBBIE DOES DEMONS' (2023), nou film de Donald Farmer

 

Les actrius Jessa Flux i Angel Nichole Bradford protagonitzen aquesta pel·lícula de bruixeria i dimonis que s'estrena aquest maig als EUA.


Amb prou feines es fan avui dia pòsters de pel·lícules il·lustrats. Aquesta va ser una tendència pròpia dels anys 80 i van esdevenir autèntiques obres d'art que avui formen part de les parets de dormitoris de fans del cinema de terror d'arreu del món. Però, de tant en tant, apareix alguna producció que aposta per presentar el film amb un pòster dibuixat, i és normal que cridi l'atenció.


Avui us mostrem el pòster de Debbie does Demons, una pel·lícula de terror de baix pressupost que tot just acaba d'iniciar el seu procés de preproducció. El responsable del disseny és l'artista Rick Melton, qui treballa a la revista Dark Side.


Pel que fa a la pel·lícula es tracta del nou treball de Donald Farmen, director especialitzat en comèdies de terror d'ínfim pressupost com Shark Exorcist o Chainsaw Cheerleaders. Un cinema basat en l'humor, el sexe i la sang en abundància, tot fet de manera casolana amb més passió que recursos. Cinema divertit.


El repartiment de Debbie does Demons inclou a Jessa Flux (Murdercise), Angel Nichole Bradford (The House That Eats Flesh), Roni Jonah (Shark Exorcist), Dixie Gers (Crazy Fat Ethel), i Adam Freeman (Savage Vengeance).


L'argument explica com la presentadora d'un programa de TV de caçafantasmes anomenada Debbie (Angel Nichole Bradford), acaba participant a una ouija amb el seus amics i invoca a una bruixa (Jessa Flux) de fa 300 anys. La bruixa portarà amb ella horribles dimonis.


La pel·lícula serà estrenada l'1 de maig de 2023 directament al Blu-ray als EUA. Aquest són pòsters alternatius.





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris