Segon tràiler de 'BEAU IS AFRAID', la nova pel·lícula de por d'Ari Aster

Joaquin Phoenix a Beau is Afraid
 

El BCN Film Fest acollirà la première catalana de la pel·lícula.


Queden poques setmanes perquè Beau is Afraid, la nova pel·lícula d'Ari Aster (Hereditary, Midsommar), sigui estrenada als cinemes catalans. Ho farà a través del BCN Film Fest, però fora de competició, en concret a la secció “Zona Oberta”.


Mentre comptem els dies, la promoció internacional de la pel·lícula avança (s'estrena als EUA el 21 d'abril) i avui s'ha publicat un segon tràiler de 45 segons. En ell, es referma el to misteriós i fantàstic de l'obra, on el guanyador d'un Oscar Joaquin Phoenix interpreta a un personatge anomenat Beau que té molta por... de què?


La pel·lícula explica com Beau és un home que haurà d'enfrontar-se a les seves pors i paranoies per a aventurar-se a arribar a casa de la seva controladora mare.



Alguns mitjans de comunicació que ja han vist Beau is Afraid qualifiquen l'obra de “dement”, “imaginativa” i “còmica”, a més de reflexionar l'espectador sobre la repressió familiar.


Joaquin Phoenix està acompanyat al repartiment per Nathan Lane, Amy Ryan, Stephen Mckinley Henderson, Hayley Squires, Denis Ménochet, Kylie Rogers, Armen Nahapetian, Parker Posey, i Patti LuPone.


Beau is Afraid és una nova producció d'A24, amb qui Aster ja va treballar pels seus anteriors films. El director tornarà a brillar? De moment, ens conformem que la brillantor es trobi concentrada en els 179 minuts de llargmetratge i que el considerat per alguns “pòster més lleig de la història del cinema” sigui pura anècdota.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris