SPACE WARS: QUEST FOR THE DEEPSTAR, una aventura espacial amb Sarah French i Michael Paré

Sarah French i Michael Paré a Space Wars: Quest for the Deepstar
 

La pel·lícula de ciència-ficció i aventures multipremiada en nombrosos festivals de cinema independent, presenta el tràiler final. Una meravella de sèrie B.


Sense fer massa soroll en la seva producció, la pel·lícula de ciència-ficció i aventures espacials Space Wars: Quest for the Deepstar ha aconseguit captar l'atenció internacional amb un tràiler que llueix la mar de bé. Una space-opera protagonitzada pels actors de culte Michael Paré (“Carrers de Foc”) i Oliver Gruner (“Nemesis”), a més de l'estrella emergent de la sèrie B Sarah French (“Blind”, “Pretty Boy”) que desenvolupa el següent argument:


Un pare i la seva filla que es guanyen la vida com a carronyers espacials es veuen obligats a competir contra una banda de mercenaris malvats per arribar a un tresor amagat a bord d'un antic vaixell de càrrega perdut. La seva recerca els obligarà a navegar per un univers ple de monstres gegants, extraterrestres, robots i un enemic mortal que busca venjança.


El repartiment el completa Tyler Gallant (“Apha Wolf”), Rachele Brooke Smith (“Nightmare Shark”), Anahit Setian (“Automation”), Jed Rowen (“Blind”), Elise Muller (“Dolls”) i Sadie Katz (“Wrong Turn 6”).


Space Wars: Quest for the Deepstar s'estrena a una selecció de cinemes dels EUA el 21 d'abril, i el 2 de maig serà estrenada en format digital a través d'Unkork'd Entertainment. Aquesta mateixa empresa s'encarrega de les vendes internacionals.



Abans de l'estrena als cinemes Space Wars: Quest for the Deepstar ha circulat per festivals i, ja de pas, ha recollit alguns premis. Per exemple, fa uns mesos va recollir el premi Golden Marquee al millor film i a la millor producció al Zed Fest Film Festival. També va guanyar el Golden Award a la millor pel·lícula de ciència-ficció al Hollywood Independent Filmmaker Awards; el Gold Award i Silver Award en el Hollywood Gold Awards; i un premi “Outstanding Performance” per l'actriu Sarah French a més d'un Diamond Award de “Millor Actor en una pel·lícula de ciència-ficció” per Michael Pare en el New York Best Actor & Director Awards. A tot això, Space Wars: Quest for the Deepstar ha estat seleccionada a participar en el Festival Internacional de Cinema de Ciència-Ficció de Miami d'enguany abans de la seva estrena, així que veurem si obté algun premi més.


El director d'aquest prometedor film independent de ciència-ficció és Garo Seitan (“Automation”), que adapta un guió de Joe Knetter (“Blind”). Tot plegat és una coproducció entre Hungry Monster Entertainment, Millman Productions i Ron Lee Productions.


A continuació us mostrem imatges oficials:






Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris