‘The Conjuring 4’ ja té títol oficial: “LAST RITES”

Imatge d'Expedient Warren: Obligat pel Dimoni

Ed i Lorraine Warren tornaran el 2024 amb la quarta pel·lícula d’Expedient Warren.



La franquícia Expedient Warren tindrà una quarta entrega que arribarà als cinemes el 2024. El seu títol ja ha estat desvetllat: The Conjuring: Last Rites, que traduït el seu títol al català seria “Darrers Ritus”

A aquesta seqüela ha estat escrita per David Leslie Johnson-McGoldrick (també conegut simplement com a “David Johnson”), que és el mateix que va escriure la segona i tercera part. Un altre Johnson, anomenat Sam, seria el director, però encara falta confirmar-ho.

Però el més important de tot és que el creador de la franquícia, el gran James Wan, torna a exercir com a productor al costat de Peter Safran. Per qui no el conegui, Safran és l’home de confiança de Wan, un productor que a més d’haver produït les anteriors pel·lícules d’Expedient Warren també s’ha encarregat de fer el mateix amb altres títols de la franquícia com La Monja i Aquaman, totes dues dirigides per Wan.

Els altres dos imprescindibles a la cita són els actors Patrick Wilson i Vera Farmiga, qui interpreten a Ed i Lorraine Warren, que podem donar per feta la seva participació a The Conjuring: Last Rites. Sense ells dos, la pel·líula no tindria sentit.

L’univers Warren està format, amb data d’avui, per set pel·lícules: Expedient Warren (2013), Annabelle (2014), Expedient Warren: El Cas Enfield (2016), Annabelle: Creation (2017), La Monja (2018), Annabelle torna a casa (2019), i Expedient Warren: Obligat pel Dimoni (2021). Les marcades en negreta han estat doblades al català.


A finals d’aquest any es preveu l’estrena als cinemes de La Monja 2.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris