BIRD BOX BARCELONA, l'expansió de ‘A Ciegas’ que s’estrena a Netflix aquest estiu



Mario Casas protagonitza aquesta pel·lícula de ciència-ficció postapocalíptica situada a la ciutat comtal. Tràiler ja disponible.



Bird Box va ser una de les apostes de Netflix més exitoses del 2018. A casa nostra va arribar sota el títol “A Ciegas”, i era una pel·lícula de ciència-ficció postapocalíptica protagonitzada per Sandra Bullock on s’explicava la història d’una estranya presència que obligava als humans que la presenciaven a suïcidar-se. Aquest any arribarà també a Netflix Bird Box Barcelona, una expansió independent d’aquell univers contextualitzat ara a la ciutat comtal.

Els mateixos productors -a més de la suma al projecte de l’empresa catalana Nostromo Pictures-, situaran Barcelona com a nou epicentre del postapocalipsis de Brid Box. Allà s’hi mourà l’actor Mario Casas. Recordem que Sandra Bullock va estar gran part del metratge de Bird Box amb els ulls embenats, intentant salvar-se de la mort a més protegir els seus fills. Mario Casas també anirà embenat als ulls gran part de la pel·lícula?

Quan s’estrena Bird Box Barcelona a Netflix? El 14 de juliol.

Els directors de la pel·lícula són els germans catalans Álex i David Pastor, qui ja van imaginar una Barcelona postapocalíptica a Los últimos días (2013). A més, també tenen experiència treballant amb Netflix quan van dirigir el thriller Hogar (2020), també protagonitzada per Mario Casas.

El guió també ha estat escrit pels germans Pastor, basant-se lliurement en la novel·la de Josh Malerman de la mateixa manera que el film anterior. Explica aquest argument:

Després de l'arribada d'una presència misteriosa que està destruint la població mundial, Sebastián (Mario Casas) comença un viatge de supervivència a través dels deserts carrers de Barcelona. Pel camí es trobarà amb altres supervivents amb què formarà aliances incertes per intentar escapar de la ciutat. Aviat s'adonaran que hi ha una amenaça nova i inesperada encara més perillosa.

A Casas l’acompanyen al repartiment Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva, Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner i Leonardo Sbaraglia.

No s’ha confirmat encara si hi haurà doblatge en català de Bird Box Barcelona. Per ara, veieu del tràiler en castellà:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris