'BLOODY MARY' del català Joseph Diaz és presentada al mercat de Canes



La secció Blood Window ha presentat a Canes diferents projectes de pel·lícula en recerca d'inversors.


La plataforma de promoció cinema de terror i fantasia del mercat audiovisual llatinoamericà s'anomena Blood Window, i al Festival de Canes ha presentat vuit produccions en via de desenvolupament. Vuit d'elles són de procedència argentina, però hi ha dues que no, i concretament una d'elles és d'origen català.

Parlem de Bloody Mary, el debut com a director de llargmetratge del cineasta barceloní Joseph Diaz després de dirigir el curtmetratge The 6 Relics of Helena Mason i de treballar en el camp artístic de pel·lícules ben comercials com Musa i Way Down de Jaume Balagueró, o Paradise Hills d'Alice Waddington. Aquest debut com a director comença amb la presència del projecte al Sitges Fanpitch 2022, on va ser seleccionada juntament amb altres sis projectes de pel·lícula.

Bloody Mary és una història de bruixeria i venjança amb lectures feministes escrita per Irene Funes i Joseph Díaz. Explica com la Mary, una dona maltractada pel seu cercle proper és posseïda per l’esperit ressentit d’Helena, la seva avantpassada que va ser cremada a la foguera a l’Edat Mitjana.

El segell Producciones Dosmentes de l'escola de cinema ECIB produeix la pel·lícula.

Esperem que la promoció de Bloody Mary al principal mercat de cinema mundial com és el Festival de Canes hagi servit per trobar inversors interessats a produir la pel·lícula, sense oblidar el suport del Festival de Sitges l'any passat.

Per cert, us recomanem que seguiu en Joseph Díaz a Instagram per gaudir els seus treballs artístics a @jdiaz_art

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris