Cocodrils assassins a 'THE FLOOD' (2023) amb Casper Van Dien

 

Presoners i policies aliats contra una horda de cocodrils afamats de carn humana. Tràiler oficial disponible.Els estius són sinònim de pel·lícules de taurons i cocodrils, els dos afamats, i amb ganes de fer patir humans desesperats. Avui us parlarem de The Flood, una pel·lícula de cocodrils assassins produïda per Saban Films que arribarà aquest estiu als cinemes nord-americans.

A mig camí entre Infern sota l'aigua d'Alexandre Aja i Assalt a la comissaria del districte 13, és a dir, inundacions que impliquen la presència de cocodrils en zona urbana i presoners alliberats que s'alien amb policies per sobreviure junts a l'atac dels rèptils. Res de nou, però tot gaudible. Una història escrita a quatre mans per Chad Law (Jarhead 3) i Josh Ridgway (Prison Break) que desenvolupa aquest argument:

Una horda de caimans famolencs gegants s'allibera sobre un grup de presoners en trànsit i els seus guàrdies després que un huracà massiu inunda Louisiana.


El director de The Flood és Bandon Slagle, experimentat cineasta en el camp del terror de sèrie B. Compta amb un repartiment encapçalat per l'estrella del cine de baix pressupost Casper Van Dien (Starship Troopers, Mad Heidi), a més de Nicky Whelan (Maneater), Louis Mandylor (Rambo: Last Blood), Devanny Pinn (Piranha 3D), Ryan Francis, Randy Wayne (Clown Fear), Kim DeLonghi (Maneater).

La pel·lícula va ser rodada a Tailàndia i concretament a Bangkok, però és de producció nord-americana (2 milions de dòlars). Serà estrenada als EUA el 14 de juny, i veurem si acaba travessant l'Atlàntic fins a casa nostra. Par ara no us perdeu el tràiler:Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris