Cocodrils assassins a 'THE FLOOD' (2023) amb Casper Van Dien

 

Presoners i policies aliats contra una horda de cocodrils afamats de carn humana. TrĂ iler oficial disponible.



Els estius sĂ³n sinĂ²nim de pel·lĂ­cules de taurons i cocodrils, els dos afamats, i amb ganes de fer patir humans desesperats. Avui us parlarem de The Flood, una pel·lĂ­cula de cocodrils assassins produĂ¯da per Saban Films que arribarĂ  aquest estiu als cinemes nord-americans.

A mig camĂ­ entre Infern sota l'aigua d'Alexandre Aja i Assalt a la comissaria del districte 13, Ă©s a dir, inundacions que impliquen la presència de cocodrils en zona urbana i presoners alliberats que s'alien amb policies per sobreviure junts a l'atac dels rèptils. Res de nou, perĂ² tot gaudible. Una histĂ²ria escrita a quatre mans per Chad Law (Jarhead 3) i Josh Ridgway (Prison Break) que desenvolupa aquest argument:

Una horda de caimans famolencs gegants s'allibera sobre un grup de presoners en trànsit i els seus guàrdies després que un huracà massiu inunda Louisiana.


El director de The Flood és Bandon Slagle, experimentat cineasta en el camp del terror de sèrie B. Compta amb un repartiment encapçalat per l'estrella del cine de baix pressupost Casper Van Dien (Starship Troopers, Mad Heidi), a més de Nicky Whelan (Maneater), Louis Mandylor (Rambo: Last Blood), Devanny Pinn (Piranha 3D), Ryan Francis, Randy Wayne (Clown Fear), Kim DeLonghi (Maneater).

La pel·lĂ­cula va ser rodada a TailĂ ndia i concretament a Bangkok, perĂ² Ă©s de producciĂ³ nord-americana (2 milions de dĂ²lars). SerĂ  estrenada als EUA el 14 de juny, i veurem si acaba travessant l'AtlĂ ntic fins a casa nostra. Par ara no us perdeu el trĂ iler:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris