Crancs drogats de cocaïna assassinen a ‘Cocaine Crabs from Outer Space’



Aquesta comèdia de terror de baixíssim pressupost planteja l’arribada d’uns crancs extraterrestres a la Terra i com la droga els impulsa a assassinar.


Si pensaves que ho havies vist tot en el cinema de terror doncs estàs equivocat. Aquest 2023 és l’any de la cocaïna al gènere, amb obres protagonitzades per animals salvatges col·locats fins al límit com Cocaine Bear i Cocaine Shark, a les quals ara n’haurem d’afegir una més: Cocaine Crabs from Outer Space.

Sí, heu llegit bé: crancs extraterrestres que arriben a la Terra amb una nau espacial i acaben col·locats de cocaïna, generant-los d’aquesta manera instints assassins. Aquest demencial plantejament digne de la millor sèrie Z passada de rosca està escrita, produïda i dirigida per Chuck Magee.

ARGUMENT: Quan un parell de crancs espacials intergalàctics aterren a la Terra, es troben amb alguna cosa que no esperaven: dos joves estúpids que els alimenten per força amb cocaïna! Resulta que la cocaïna els dóna als crancs espacials un impuls autoritari de matar! Mentre es produeixen els assassinats el detectiu Charlie Reese pensa que alguna cosa fa olor de peix... literalment! Però quan li explica al seu Capità que els crancs poden estar causant els esgarrifosos assassinats, l'acomiaden ràpidament. Intentant recolzar la seva teoria, el detectiu Reese busca l'ajuda d'un expert en vida marina, però la millor ajuda local que pot trobar és un empleat d'una botiga de mascotes anomenat 'Alex Bailey'. Convençuts que la teoria del detectiu pot ser real, tots dos es troben formant equip a l'estela mortal dels crancs drogats!

Chuck Magee també és protagonista al costat de la jove Kat Andrews. El repartiment el completa Brent G. Baker, Douglass Hoffman i Bo Bolin.

No us perdeu el ridícul tràiler de Cocaine Crabs from Outer Space i descobriu com amb tan sols uns crancs de goma inmòbils, sang falsa, farina, un ordinador i els teus amics, pots fer una pel·lícula de terror. L’1 de juny s’estrena directament en Blu-ray per SRS Cinema.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris