El tràiler final de 'MURDERCISE' (2023) et farà suar


L'esport i la sang s'uneixen a Murdercise, nou slasher de Paul Ragsdale.


El director Paul Ragsdale ha anunciat a través de xarxes socials que la seva nova pel·lícula, Murdercise, està enllestida i ja té data d'estrena oficial. Serà el 07/08/2023 al The State Theatre de Modesto (EUA), i a tots aquells que van participar en el crowdfunding rebran per email un enllaç per veure el film. Algun festival català la seleccionarà?

Estem encantats d'anunciar que l'estrena de la pel·lícula MURDERCISE serà al The State Theatre de Modesto, el 7.8.23! Enviarem enllaços de descàrrega digital a tots els nostres patrocinadors de la campanya indiegogo el mateix dia! I després els avantatges indiegogo s'enviaran per correu poc després! Gràcies a tots els nostres amics i simpatitzants per acompanyar-nos en aquest viatge!


Dit això, l'anunci ha anat acompanyat del tràiler final de Murdercise. Aquesta és una pel·lícula de terror de baix pressupost que barreja el fitness i el slasher, emulant en clau de gènere els vídeos esportius per posar-se en forma des de casa que celebritats com Cindy Crawford van posar de moda als anys noranta.

Les imatges del tràiler deixen entreveure una producció petita i amb clara voluntat a fer lluir i suar cossos femenins de somni mentre fan exercici. Esperem que Paul Ragsdale, juntament amb la seva companya Angelia de Alba, hagin aplicat quelcom més d'interès.

SINOPSI: Phoebe (Jodan Phipps) és una friki obsessionada del fitness que aconsegueix la seva gran oportunitat en un vídeo d'entrenament domèstic de mala qualitat. Després de ser ridiculitzada per les seves companyes de repartiment, Phoebe es fa amiga d'una misteriosa noia que pertany a la màfia, que li ensenyarà com assassinar.

El repartiment l'integra Kansas Bowling, Nina Lanee Kent, Victoria Dementeva, Jessa Flux, Krystal Shay i Jazmine Colleen. També hi és l'exactriu porno Ginger Lynn Allen.

Xandalls arrapats, suor, música, sang i sensualitat, tot a continuació en el tràiler:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris