Els zombis ataquen a 'Festival of the Living Dead' (2023) de Jen i Sylvia Soska

Imatge del rodatge de Festival of the Living Dead

La nova pel·lícula de les germanes Soska farà homenatge al clàssic La Nit dels Morts Vivents "estem treballant dur per fer orgullós a Romero".


Les germanes Soska han finalitzat recentment el rodatge d'una nova pel·lícula de terror titulada Festival of the living dead, que està basada en el clàssic La nit dels morts vivents de George A. Romero. Aquesta producció serà estrenada directament a la plataforma Tubi.

La pel·lícula explica com gairebé 50 anys després de l'atac zombi original de La nit dels morts vivents aquest horrible esdeveniment s'ha convertit en objecte de nostàlgia morbosa. Buscant diversió, Ash i els seus amics assisteixen al Festival dels Morts Vivent. Però el festival es veu interromput quan una explosió de pols espacial radioactiva cau sobre ells i han de defensar-se o ser devorats pels zombis.

Festival of the living dead ha estat escrita per Helen Marsh i Miriam Lyapin.

Ashley Moore (Sé el que vau fer l'estiu passat) i Camren Bicondova (Gotham) protagonitzen la pel·lícula. També hi són en un rol secundari Andre Anthony, Christian Rose, Shiloh O'Reilly, Gage Marsh, Keana Lyn Bastidas i Maia Jae Bastidas.

L'estrena de Festival of the living dead a Tubi serà a l'octubre de 2023.

Cal recordar que Jen i Sylvia Soska van dirigir anteriorment On the Edge, un thriller eròtic inèdit encara a l'estat espanyol. Esperem veure aviat les dues pel·lícules.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris