JEEPERS CREEPERS: EL RENAIXEMENT, torna el Creeper amb doblatge en català


Selecta Visión porta als cinemes el 12 de maig el reinici de la franquícia del Creeper.


Aquest divendres 12 de maig arriba als cinemes Jeepers Creepers: El Renaixement (títol original "Jeepers Creepers: Reborn") amb doblatge en català, gràcies a la col·laboració entre la distribuïdora Selecta Visión i el Departament de Cultura de la Generalitat. Una pel·lícula de terror sobrenatural que com el seu títol indica és un reinici de la franquícia creada pel cineasta Víctor Salva el 2001.

Aquesta producció arriba no absenta de polèmica pel fet que Myriad Pictures, propietària dels drets de la franquícia, ha demandat als productors de Jeepers Creepers: El Renaixement per no haver-los comprat els drets per fer la pel·lícula. Per tant, estem davant d'un reinici de la franquícia del Creeper sense el consentiment dels creadors originals.

Dit això, aquest nou film ha estat dirigit per Timo Vuorensola (Iron Sky) i escrita per Jake Seal i Sean-Michael Argo, i es marca com a objectiu ser la primera d'una futura trilogia. Està protagonitzada per Sydney Craven i Imran Adams, a més de la participació de Dee Wallace (Udols) i Gary Graham.

Una noia es veu obligada a viatjar a un festival de terror amb el seu xicot i comença a experimentar premonicions relacionades amb la llegenda local del Creeper. Aviat quedarà convençuda que s’ha desencadenat un fenomen sobrenatural i que el Creeper ha tornat.


Jeepers Creepers: El Renaixement: Tràiler en català




Podeu consultar el llistat de cinemes on veure Jeepers Creepers: El Renaixement en català a la web del Gencat:

http://www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=37349


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris