'La Maledicció de la Ventafocs', un altre conte clàssic que es passa al terror


ventafocs
Imatge de La Ventafocs de Disney


Després de Winnie the Pooh: Blood and Honey un altre conte clàssic infantil serà revisat en clau de terror.


Aquest fet es deu a la finalització de la llicència dels personatges original dels contes, però no dels dissenys que n'ha fet Disney. Tot plegat són versions no oficials que revisen en clau de terror i gore aquestes històries que han guarnit la infància de tots i que ara pretenen generar malsons als més joves de la casa.

La pròxima en estrenar-se serà Cinderella's Curse, la versió terrorífica de La Ventafocs. La companyia ChampDog Films produeix la pel·lícula i ITN Studios (els creadors de Winnie the Pooh: Blood and Honey) la distribuirà arreu del món. Val a dir que la pel·lícula ja està rodada i serà estrenada l'octubre de 2023.

Louisa Warren (Cannibal Cabin) ha dirigit la pel·lícula partint d'un guió de Harry Boxley. No hi ha argument confirmat, però se sap que a la pel·lícula la Ventafocs cometrà una massacre durant un ball.

El repartiment inclou Kelly Rian Sanson (Ventafocs), Chrissie Wunna (padrina) i Danielle Scott (madrastra), entre altres.

El portal BD ha donat la notícia en exclusiva, i explica que “És un gir increïblement únic a la Ventafocs que tots estimem i coneixem. Hi haurà algunes morts horribles.

Cinderella's Curse no és l'única pel·lícula que revisa contes infantils en clau de terror que està en vies de desenvolupament. ITN Studios també treballa en les produccions de Peter Pan's Neverland Nightmare (La Maledicció de Mai Més de Peter Pan) i Bambi: The Reckoning (Bambi: La Venjança).

Pel que fa a l'estrena de Winnie the Pooh: Blood and Honey només dir que va ser estrenada als Estats Units fa uns mesos, i es preveu que circuli per festivals d'arreu del món la segona meitat d'aquest any. L'esperem amb ganes.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris