'SELKNAM', nova pel·lícula de Nico Onetti com a director


El productor argentí ha presentat a Canes la que serà la seva nova pel·lícula de terror com a director, aquest cop barrejant indígenes i una presó situada a "la fi del món".


El Marché du Film del Festival de Canes acull aquests dies presentacions de pel·lícules en via de desenvolupament, i algunes d'elles són de terror. És el cas de Selknam, el nou treball com a director del cineasta argentí Nicolás Onetti (Abrakadabra).

Aquesta producció de Del Toro Films (Argentina) i Black Mandala (Nova Zelanda), ha estat adquirida com a agent de vendes per l'empresa italiana Minerva Pictures, la mateixa que fa tres anys va adquirir Anonymous Animals, obra francesa de baixíssim pressupost que va aconseguir un gran èxit internacional. A més, Minerva Pictures també coprodueix l'obra. La presentació es va fer en el marc Blood Window, espai organitzat pel festival llatinoamericà Ventana Sur centrat en el gènere de terror.

Selknam se situa a principis del segle XX, quan els delinqüents més perillosos d'Argentina són enviats a 'La presó de la fi del món', construïda entre muntanyes i el mar glaçat on hi viuen els Selk'nam, una societat indígena de la Patagònia.

La producció encara està en vies de desenvolupament i es desconeix el repartiment, tràiler i data d'estrena. Només hi ha disponible un primer pòster més aviat poc revelador.

El Marché du Film se celebra entre els dies 16 i 24 de maig a la localitat francesa de Canes.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris