Tràiler de MEG 2: THE TRENCH, la continuació de 'Megalodón' que arribarà als cinemes a l'estiu



Tres megalodons, un T-Rex, monstres marins i Jason Statham surfejant onades. Així és l'espectacular tràiler de Megalodon 2: La Fosa.


El tauró llegendari megalodó torna aquest estiu per atacar els banyistes distrets. Meg 2: The Trench, que traduïda al català seria “Megalodó 2: La Fosa”, arribarà als cinemes el 4 d'agost de 2023.

Warner Bros va publicar ahir el tràiler oficial i té una duració de gairebé 3 minuts, suficient per entendre que aquesta seqüela de Megalodón (2018) serà molt més boja a força d'acció i horror. Veiem com els protagonistes viatgen a les profunditats de l'oceà amb exotratges per investigar, també a un megalodó devorant un T-Rex, un pop gegant atacant un helicòpter, així com nombrosos atacs de taurons a banyistes. En mig de tot això, torna Jason Statham per surfejar les onades i plantar cara als megalodons.

El director Ben Weathley (Kill List) se'l veu a anys llum del cinema independent que el va popularitzar, i no ens tremola el pols a dir que potser ha fet la pel·lícula de taurons més gran de la història. El tràiler és un espectacle adrenalític ple de píxels i música rock, amb grans escenes d'acció executades per una estrella del cinema com és Jason Statham, tot ben lluny del cinema indie amb el qual va debutar el director. Megalodón 2: La Fosa superarà els 530 milions de dòlars de recaptació a taquilla mundial de Megalodó (2018)? Estem convençuts que Weathley no ens decebrà.


A més de Jason Statham, la pel·lícula està protagonitzada per la icona del cinema xinès Wu Jing. Ells dos, amb els seus personatges, lideren un equip d'investigació en una immersió exploratòria a les profunditats de l'oceà. El seu viatge s'endinsa en el caos quan una operació minera malèvola amenaça la seva missió i els obliga a una batalla de gran risc per la supervivència. Enfrontats als colossals megalodons i als implacables saquejadors del medi ambient, els nostres herois han de córrer, ser més astuts i superar els seus despietats depredadors en una cursa contra el temps.

El repartiment el completa Sophia Cai (Megalodó), Page Kennedy (Megalodó), Sergio Peris-Mencheta (Rambo: Last Blood), Skyler Samuels i Cliff Curtis (Avatar).

Els guionistes, productors i part del repartiment de Megalodó 2: La Fosa són els mateixos de la primera part, i per tant estem davant d'una continuació directa en tots els sentits més enllà de la direcció de Ben Weathley, que substitueix Jon Turteltaub. A més, aquesta franquícia es basa en la novel·la The Trench de Steve Alten.

Prepareu-vos per l'atac de no un, sinó de múltiples megalodons aquest estiu, en l'estrena de Megalodó 2: La Fosa a sales de cinema. Cap banyista està segur.

Megalodón està disponible a Netflix sense doblatge ni subtítols en català.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris