Un culte malèfic al tràiler de 'THE BURNED OVER DISTRICT', del germans Coleman


L'empresa especialitzada en gènere de terror Black Mandala ha adquirit els drets d'aquesta pel·lícula de notable èxit en el circuit de festivals indies.


Black Mandala ha publicat el tràiler de The Burned Over District, una pel·lícula de terror amb cultes malèfics que està inspirada en fets reals. Aquesta producció suposa el debut al llargmetratge dels germans James i Vincent Coleman, que també signen el guió.

La pel·lícula explica com un home afligit descobreix que la ciutat aparentment tranquil·la on viu amaga un secret terrorífic. Ara ha de trobar la manera de superar el seu dolor i lluitar contra la foscor que ha consumit la ciutat i la seva gent.

The Burned Over District és una producció petita d'origen nord-americà que ha causat un impacte positiu en el seu circuit per festivals de gènere de terror. La pel·lícula va guanyar el premi a "Millor llargmetratge" al Strange Days Horror Fest i també a l'Independent Horror Movie Awards; el "Millor thriller" a The Thing in the Basement Horrorfest; "Millor fotografia" als Premis Top Indie Film; "Millor Fotografia", "Millor Actor", "Millor Música", "Millors efectes especials", "Millor Mort" i "Millor Gore" als Premis Independent Horror Film Awards; i finalment la "Més terrorífica" i "Millors FX" als premis Top Indie Film Awards.

El repartiment principal l'integra Bill Kennedy, Caitlyn Stephenson, Amy Zubieta, i Bill Smith.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris