Un meteorit amenaça la Terra a ‘DOOMSDAY METEOR’


Els creadors de Sharknado han estrenat una pel·lícula catastrofista que et farà patir i riure alhora.


La productora The Asylum va estrenar el 28 d’abril a plataformes i digital (EUA) la pel·lícula Doomsday Meteor, un film catastrofista sobre un meteorit a punt d’impactar contra la Terra.

No cal dir que el pressupost de la producció és ínfim, tal com és habitual amb aquesta productora, però això no els ha aturat a l’hora de construir una història amb làsers destructors, viatges per l’espai, explosions massives i, no cal dir també, un asteroide gegant amenaçant la nostra llar. Una pel·lícula boja que desenvolupa aquest argument:

Un meteorit més gran que la Lluna, i no vist per la Terra fins ara, en una setmana ha d’impactar contra el nostre planeta. Els científics intenten aturar la massa gegant rocosa amb coets armats amb làsers de gran potència. Quan això falla, decideixen aterrar a l'asteroide, i muntar-lo amb coets en un intent d'allunyar-lo de la seva òrbita de la Terra. Però a mesura que l'equip ho intenta es troba amb nous problemes que mai s'havien imaginat: el futur de la humanitat es fa cada cop més desolador.

El director de Doomsday Meteor és Noah Luke, qui ja ha treballat per The Asylum amb obres com Jungle Run i Attack on Titan. El guió està signat per Lauren Pritchard i Joe Roche, aquest últim és un experimentat en altres pel·lícules catastrofistes de baixíssim pressupost com Meteoro a la Luna, Super Volcano i 20.0 Megaquake.

Patrick Labyorteaux i Eva Ceja protagonitzen la pel·lícula, a més de l’actriu de culte Caroline Williams (La Matança de Texas 2), que recordem fa poc es va colar també al repartiment de Renfield amb un breu cameo.

Ara toca esperar que el canal Cuatro la programi un dissabte a la tarda, tal com habitualment fa emetent films de The Asylum. Ja arribarà. De moment, gaudiu del tràiler.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris