Disponible el 1r episodi de la 4ª temporada de ‘Perverse Family’: ‘JOURNEY TO WEALTH’


Un viatge en tren carregat de perversió.


La mare Susan (Brittany Bardot), el pare Charlie (George Uhl), la filla Anna (Anna de Ville) i el fill Damien (Mad Bundy) són els protagonistes de la webserie per adults Perverse Family. Tots ells tornen avui a l’actualitat amb l’estrena del primer episodi de la 4ª temporada, titulat 'Journey to Wealth'.

L’episodi se situa poc després del tancament de la tercera temporada amb el seu darrer episodi, quan Susan s’adona que li ha tocat la loteria i és milionària, decidint així cremar la seva repulsiva llar per a mudar-se a un espai més luxós juntament amb la seva família de pervertits. L’argument de 'Journey to Wealth' és aquest:

Després que la Susan crema la seva casa perversa, la família s'embarca en un nou viatge que canvia la vida. Tota la família pervertida puja a un tren ple de passatgers per recollir els seus guanys de loteria al banc. Per fer temps, la Susan reparteix xecs a passatgers aleatoris per follar. El tren acaba de sortir de l'estació, i la nova sèrie pervertida tot just comença.

Un primer episodi que ja deixa entreveure el que serà un dels elements nous d’aquesta temporada, com és un nombrós repartiment d’actors extres. L’acció ara se situa a dins d’un tren ple de passatgers de totes les edats, donant peu a tota mena de pràctiques sexuals extremes.

Podeu veure 'Journey to Wealth' a la web oficial de Perverse Family.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris