Duel de psicòpates a 'Lumberjack the Monster' (2023) de Takashi Miike



El tràiler oficial de la nova pel·lícula de Takashi Miike ja està disponible i promet un thriller violent amb molta sang.


El director japonès Takashi Miike (Audition) presenta aquest any Lumberjack the Monster, una adaptació de la novel·la Kaibutsu no Kikori (publicada el 2019) de Mayusuke Kurai. La història planteja un encreuament entre un assassí en sèrie emmascarat i un psicòpata.

El tràiler oficial ha estat presentat i s'hi veu un perfil d'assassins diferenciat que desencadenen una espiral de violència i sang. El primer d'ells és Akira Ninomiya, un advocat implacable que no dubta a eliminar tot aquell que s'oposa en el seu camí. Una nit és brutalment atacat per un agressor desconegut que porta una màscara de monstre. Ninomiya sobreviu, però es determina a venjar-se. Fins que no aconsegueix venjar-se, van apareixent per la ciutat cossos morts de víctimes a les quals se'ls ha extret el cervell dels seus cossos.

El guió l'ha escrit Hiroyoshi Koiwai (Blade of the Immortal, Bleach). L'actor Kazuya Kamenashi (músic a KAT-TUN) interpreta l'Akira Ninomiya, i l'acompanyen al repartiment Nanao, Riho Yoshioka, Shota Sometani i Shido Nakamura.

Lumberjack the Monster s'estrenarà al Japó l'1 de desembre de 2023, però podria ser presentada abans al Festival de Sitges 2023.

Takashi Miike mai s'ha reprimit amb la violència a les pel·lícules, i Lumberjack the Monster promet ser un autèntic bany de sang. Pots veure ja el tràiler oficial:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris