El creador de 'Wrong Turn' Alan B. McElroy anuncia dues seqüeles al reinici del 2021

Charlotte Vega a Wrong Turn: The Foundation (2021)

Wrong Turn: The Foundation (2021) es convertirà en una trilogia, expandint així la idea de La Fundació i els personatges ja presentats.


Enguany es compleixen 20 anys de l'estrena als cinemes de Km. 666 (Wrong Turn), l'aclamada pel·lícula de terror amb caníbals assassins que donaria lloc en el futur a cinc seqüeles i un reinici. El creador va ser Alan B. McElroy amb l'escriptura del guió, i amb motiu de l'efemèride la revista EW ha dedicat un article amb la col·laboració de McElroy on repassa l'origen de la saga, el procés de producció de cada entrega, i també el futur que li espera. El guionista avisa: hi haurà dues noves pel·lícules de Wrong Turn.

Aquestes declaracions haurien de posar contents als fans d'aquesta saga de pel·lícules protagonitzades per tres antagonistes que moren i reviuen a cada entrega, com són One Eye, Three Finger i Saw Tooth, que no es cansen de matar salvatgement a joves intrèpids que s'endinsen als boscos on viuen. Ara bé, les intencions d'Alan B. McElroy no són les de fer-los tornar, sinó d'expandir el reinici dirigit per Mike P. Nelson i estrenat el 2021 que va ser protagonitzat per l'actriu catalana Charlotte Vega. Diu “Havia previst dues pel·lícules més, així que hi hauria una trilogia basada en la idea de la Fundació i aquests personatges.

Wrong Turn: The Foundation (2021) va tornar a implicar Alan B. McElroy com a guionista a la saga, després de distanciar-se a les seqüeles, és a dir, de la 2a a la 6a. Aquest distanciament va ser degut a una reducció dels pressupostos, l'estrena dels films al mercat del vídeo, i una voluntat des de producció a potenciar l'humor, sang i el sexe. Tot plegat un estil allunyat d'aquest reinici creat per McElroy que ha recuperat l'essència de l'original, però prescindint de la família de caníbals assassins tan característics de la saga per una secta conservadora que viu al bosc: La Fundació. McElroy té intenció d'estirar d'aquest fil.

La pel·lícula del 2021 explica com un grup d´amics que fa senderisme pel Sender dels Apalatxes es troben cara a cara amb els membres d´una comunitat d´habitants de les muntanyes anomenats "La Fundació".

Finalment, McElroy sentencia “m'encantaria acabar-lo i veure-ho tot com jo volia.” Nosaltres també, i així continuar amb aquesta saga de pel·lícules avui ja de culte entre els fans del cinema de terror.

Només recordar que Wrong Turn: The Foundation va ser distribuïda a Catalunya per Selecta Visión a sales de cinema -i en DVD/Blu-ray posteriorment- amb doblatge en català, i sota el nom "Wrong Turn: Camí a l'infern". Aquest és el tràiler:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris